Hitler, Hamas și coșgiugul făcut din toleranță și drepturile omului

NaziSalute

„Tehnic” și „momentan”, Uniunea Europeană a scos Hamas de pe lista neagră a organizațiilor teroriste. Da, și, ce-i cu asta?  Dacă ăia care fac scandal, revoltați de un atare gest, nu gândesc un pic, Bruxelles o face și pentru ei. Păi, nu este Hamas-ul ales democratic de „poporul palestinian” din Gaza? Ba, este! Nu este Hamas sponzorizat de ani buni de către UE și Statele Unite cu miliarde de euro și de dolari? Este! Păi, când UE și Statele Unite – doua entități geo-politice, statale, cum vreți, onorabile din toate punctele de vedere – susțin Hamas, care, repet, e ales democratic, cum să mai ții această adunătură de criminali psihopați pe lista organizațiilor teroriste?!! Ar fi culmea!

Ca replică, cârcotașii pun întrebări: Hitler n-a fost ales democratic? Ce, el nu vroia atunci, cum vrea Hamas-ul azi, stârpirea totală a evreilor? El de ce e caca, iar Hamas e papa…bun? Da, a fost și vroia, dar e caca pentru că a avut ghinion. S-a născut prea devreme, când nu era nici Uniunea Europeană, nici CEDO, nici Drepturile Omului, și nici Statele Unite nu erau în halul în care sunt acum. Avea Stalin dreptate când spunea despre el că fost băiat bun, dar a avut un mare defect: era prea grăbit.

Pe când Hamas s-a născut exact la timpul și locul potrivit, adică în vremea Drepturilor Omului și în coasta Israelului. Așa că, văzând că drepturile îi sunt încălcate, Hamas s-a adresat, din timp, CEDO. A arătat că, potrivit Cartei Drepturilor Fundamentale ale UE, nu a luat la cunoștință, din timp, de decizia acesteia de a îl trece pe lista organizațiilor teroriste. A arătat că, potrivit Convenției europene pentru protecția Drepturilor omului și a libertăților fundamentale, trebuia, ca acuzat, „ să fie informat rapid, într-o limbă pe care o înțelege, asupra tuturor detaliilor privitoare la natura și motivul acuzațiilor ce i se aduc.”

Hamas a specificat că drepturile i-au fost violate de către Consiliul European, datorită faptului că acesta „n-a furnizat o listă detaliată cu motivele deciziei sale, astfel încât n-a avut posibilitatea să-și prezinte propriile probe în apărarea sa.”

Și toată lumea, care mai are un pic de creier dar și mult suflet, se ia de CIA! Că i-ar hrăni pe teroriști prin anus și le-ar pune rock cu atâția decibeli, de se zgâlțâie și fecioarele din Paradis! Dar de CEDO n-ați auzit?

Prin urmare, CEDO a hotărât să-i facă, cu întârzâiere, dreptate Hamas-ului. Hamas ar trebui să ceară, acum, daune morale. N-o face însă, pentru că UE îi plătește, preventiv, daunele astea de ani de zile. După cum vedeți, Hitler s-a născut la locul potrivit, dar nu și la timpul potrivit. Trebuia să se nască acum, când lumea civilizată și-a făcut coșgiug din toleranță și din drepturile omului. N-ar fi trebuit decât să puna pământ peste el. Și unii îl consideră un geniu! Niște imbecili! Sunt sigur însă că Islamul, care a și pus mâna pe lopată, va acoperi groapa. E dreptul lui!

Unii întreabă îngrijorați, alții întreabă ironici: când va scoate Uniunea Europeană de pe lista neagră și Statul Islamic? Pe cei ironici nu-i bag în seamă. Le răspund doar celor îngrijorați: niciodată! Să fie liniștiți! Din păcate pentru el, Statul Islamic va rămâne pe listă. În capul ei. De ce? Simplu, pentru că Statul Islamic nu omoară evrei! Cel puțin, până acum n-a făcut-o. Dacă omora numai evrei, era totul în regulă. Mai ales că este vorba, totuși, despre un stat, nu? Un stat nou, într-adevăr, dar care ar fi avut tot dreptul la autodeterminare și la recunoașterea și recunoștința „comunității internaționale” socialisto-islamiste. Repet, cu o singură condiție: să omoare numai evrei!

În loc să urmeze exemplul Hamas-ului, imbecilii omoară însă, la gramadă, musulmani șiiți, alauiți, progresiști americani și britanici (adică tot imbecili), yazidis și creștini irakieni și sirieni, dar niciun evreu! Dacă nu se vor reorienta, amărâții ăștia vor rămâne veșnic în capul listei negre.

Reclame

Un comentariu

  1. Daca un socialist vede ca nu-i apare comentariul, sa stie ca de vina este cenzura – adica „chestia” aia inventata chiar de Socialism 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: