Prost să fii, da’ să-ți revii!

stupidity

Îmbrăcat cu un pulover „Petre Roman”, și nu în impecabilul costum cu șolduri, prim ministrul Victor Ponta s-a destăinuit spășit românilor. Bineînțeles, în timpul unei „ședințe de lucru” televizate. Mesajul a fost clar: e tânăr, 42 de ani, a greșit, dar a învățat din greșeli, și n-o să mai facă. Nu o spune, dar e evident că a învățat și un nou slogan: „Prost să fii, da’ să-ți revii!”. L-a învățat, asta nu înseamnă că-l va obliga cineva să-l și înțeleagă. Acum, de ce trebuie musai ca România să aibă în postul de prim ministru un “june” nu numai imberb, dar și tâmpit pe deasupra, care trebuie să stea acolo ca să învețe din greșeli, Victoraș nu ne-a mai spus.

O spune însă Sebastian Ghiță: „Ca să facă românii poze cu el”! Într-un interviu acordat ziarului „Adevărul”, Ghiță destăinuie că românii din Dubai s-au fotografiat fericiți alături de Ponta. Că Ghiță era fericit alături de primul ministru, este de înțeles. De ce îsi spune însă „românii” când vorbește despre el, e mai greu de priceput.

Facebook -ul dă de veste: Dan Voiculescu era pe cale să fie eliberat după câteva luni de pedeapsă! Da, chiar ăla condamnat la 10 ani cu executare – definitiv și irevocabil! Dacă un judecător a defectat, altul s-a defectat – scor 1-1! Cel defect va fi înlocuit și Dan Voiculescu va fi eliberat în ianuarie. „Legea” spune că ăluia de-a furat statul cu zeci și zeci de milioane de euro, dacă a petrecut Crăciunul și Anul Nou în pușcărie, i se reduce 95% din pedeapsă. Chiar dacă n-a scris nici o carte în timpul ăsta.

La aflarea veștii a reacționat și mass-media. „Adevărul” a anunțat că „mașinile BMW, Honda și Toyota sunt rechemate în service pentru o problemă ce poate fi chiar fatală” și că „o mamă și fiica ei s-au întâlnit după 28 de ani.” Pentru că tot era vorba de Jilava și Dan Voiculescu, „Evenimentul Zilei” a dezvăluit acuzator că „România apare pe harta închisorilor secrete ale CIA.”, iar „Gândul” a titrat „RECORD ABSOLUT:Biletele pentru primul concert al violonistului Andre Rieu s-au epuizat în trei ore.”!

S-a mai aflat că agentul electoral PSD, „Episcopia Sa Iustin Sigheteanu” a primit de la Ponta, în propietate, mai multe clădiri ale statului; că PSD a pus mana complet pe CNA; că PSD + PNL +…, in fine, toată gașca, au trântit în parlament votul prin corespondență, si că PSD a pus mâna și pe Consiliul Național de Integritate!

Toate astea sunt nimicuri! Și asta pentru că ultimul sondaj, organizat de ziarul „Adevărul”, ne înștiințează că 53% dintre români cred că țara se află pe drumul cel bun. Și ceilalți 47% ? Ăștia au înțeles chestia aia cu „Prost să fii, da’ să-ți revii!”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: