Erdogan va înfige semiluna pe Lună

Pope Francis exchanges gift with Bolivian President Evo Morales during a private audience at the Vatican

Comunistul Evo Morales, președintele Boliviei din 2006, intenționează să schimbe denumirea tuturor piețelor și străzilor din țara sa, care poartă numele navigatorului Cristofor Columb. Fostul păstor, lider de sindicat și șef al partidului Movimiento al Socialismo, l-a acuzat pe Columb că a fost un “invadator și jefuitor care le-a adus bolivienilor un alt mod de viață” ba, mai mult, că a plecat luându-le pib-ul cu el și lăsându-i pe aceștia să se zbată într-o sărăcie lucie.

Atât intenția cât și declarația lui Evo Morales par să dea apă la moară celor trei scriitori latino-americani: cubanezul Carlos Alberto Montaner, columbianul Plinio Apuleyo Mendoza și peruvianul Alvaro Vargas Llosa; aceștia l-au numit pe Evo Morales, într-o carte publicată în 1996, “idiotul latino-american perfect”. Au recidivat în 2007 și 2013: “reîntoarcerea idiotului perfect” și “ultimile noutăți despre idiotul latino-american perfect.”

Se pare însă că Evo Morales a avut dreptate: renumitul explorator genovez a avut o importantă contribuție la distrugerea vestitei civilizații făurite de păstorii bolivieni de lame și capre. Și asta pentru că faptele lui nu au rămas nepedepsite. În 1992, studenții Universității din Minessota, precursorii lui Evo Morales, l-au judecat pe Cristofor Columb într-un proces ce a făcut vâlvă. Colonialistul alb a fost găsit vinovat de “crime contra umanității”, iar jurații marxiști l-au declarat în unanimitate vinovat. Montaner, Apuleyo Mendoza și Vargas Llosa n-au exprimat nici până acum vreo părere despre capacitățile mintale ale studenților nord-americani.

După 22 de ani, pe 15 noiembrie 2014, Cristofor Columb a mai primit o lovitură. Din celălalt capăt al globului s-a auzit vocea unui alt șef de stat. Fundamentalistul musulman Recep Tayyp Erdogan, președintele Turciei, a declarat la Istanbul într-un discurs televizat ținut cu ocazia summitului imamilor din țările Americii Latine: “Contactele între America Latină și islam datează din secolul al XII-lea. Nu Cristofor Columb, ci musulmanii au descoperit America în 1178.”!

D1009EU1

“Erdogan este un cadou trimis de Allah Turciei și umanității”, declara Egemen Bagis, ministrul turc al Afacerilor europene. Ținând cont de cele spuse de Egemen Bagis, vorbele lui Erdogan nu mai pot fi puse la îndoială. Conștient că a fost ambalat și legat cu o fundă de însuși Allah, Erdogan și-a continuat discursul ținut la Istanbul: ”Marinarii musulmani au ajuns în America în 1178. Columb menționează existența unei moschei pe o colină pe coasta cubaneză.”. El a încheiat apoteotic în aplauzele celor prezenți: “Aș vrea să le spun fraților mei cubanezi că o moscheie ar arăta perfect pe aceea colină și astăzi.”

http://www.lalibre.be/actu/international/erdogan-les-musulmans-ont-decouvert-l-amerique-pas-christophe-colomb-546766db3570fe7cfbfd1bea

Nu știu ce reacție va avea Evo Morales când va afla că nu conchistadorii spanioli, ci umaniștii musulmani i-au lăsat pe vechii bolivieni fără turme. Mai știi, văzând că omologul său turc l-a surclasat, s-ar putea să dea dovadă de fair play și să boteze vestitul “Muzeu al Frunzei de Coca” din La Paz, “Muzeul Recep Erdogan”.

N-am aflat încă nici ce mestecă, nici ce trage pe nas “cadoul lui Allah”. Ce știu însă sigur, este că nu va trece mult și vom afla că nu Neil Armstrong a fost primul om care a pus piciorul pe Lună, distrugând astfel civilizația ciobanilor lunatici.

Reclame

Un comentariu

  1. blueyes022001 · · Răspunde

    Haioasa concluzia… In mod sigur ceva „iarba” prizeaza individul.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: