Pokerul apară constituția

240_F_61334714_T0QdlL9WDW17dfY7ofFOqZXRunn2a3Wt

În Franța, socialiștii sunt și la putere și la conducere. Când sunt în opoziție sunt doar la putere. Ca și la noi. Acum, fiind și la conducere, nivelul de trai a crescut… la fel, șomajul. Creșterea șomajului este cea mai bună dovadă că în socialism cei defavorizați sunt avantajați: numărul lor se multiplică. Numai popularitatea lui Francois Hollande scade – a ajuns la 12%. Record istoric! Dacă se vota corect, asta ar fi fost și diferența între Johannis și Locul 2, așa este de doar 9%. Hollande este mulțumit cu 12%. Dacă te uiți la procente înțelegi de ce. “Popularitatea” lui este mai mare decât diferența dintre Iohannis și Locul 2 de la noi.

Și noi ne mândrim cu un record istoric: 1 260000 de voturi pe listele suplimentare. Cu 300000 mai mult decât în turul 1, când s-a înregistrat tot un record istoric! În socialism a bate recorduri istorice face parte din monotonia cotidiană. Și acest ultim record va fi doborât, dar peste 5 ani când domnul Zgonea a hotărât să îngroape legalizarea votului prin corespondență.

Cu creșterea economică, Franța stă însă mai slab (0,8%), și asta tot meritul lui Hollande este. Mulțumită Locului 2, România stă mult mai bine: 1,9%. Doar că la ei creșterea este economică, iar la noi statistică. Și asta pentru că și la noi, socialiștii sunt la putere. Aș spune și la conducere, cu toate că Locul 2 este acum în CO. Unul oficial, și nu televizat ca până acum. În lipsa lui, Hollande l-a invitat pe Johannis la Elysee.  Are șanse astfel ca popularitatea lui să crească. Locul 2 a fost invitat la Soci. Dacă n-ar fi fost “lovitura de stat” dată de naziștii facebook-ului, despre care vorbea Adrian Severin, ar fi fost invitat la Moscova.

Dacă ar fi fost să aleg între socialism și socialism – în ziua de azi oferta asta este tot mai des întâlnită – l-aș fi ales pe domnul Hollande. Barem ăsta se trage din Francois Mitterrand și nu din Ion Iliescu – ca Locul 2. Noi l-am ales pe Iohannis. Ăsta nu-i socialist. Imediat după ce l-am ales a făcut primul pas greșit: le-a cerut socialiștilor și celorlalți mafioți să respingă legea amnistiei. Pe urmă, l-a făcut pe al doilea: a încălcat Constituția! A spus că el a fost anticomunist și Ceaușescu a fost un român toxic! Când socialiștii sunt și la putere și la conducere, poți să nu ții cont de separarea puterilor în stat, de libertatea presei, de dreptul la vot, dar nu ai voie cu niciun chip să încalci Constituția. De aia stă Hollande pe tron, când 88% dintre francezi nu-l mai înghit. Face ce nu trebuie, dar nu spune ce nu trebuie. Auzi: “anticomunist”! La noi, socialiștii nu prea scriu cărți. Le joacă! Așa că, nu m-ar mira ca Johannis să fie suspendat. Cum? Foarte bine: pas cu pas!

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: