Facebook, Partidul și socializarea socialistă

XSO0kzX

Mărturisesc că m-am gândit un pic înainte de a mă apuca de scris. Despre ce să scriu ca să nu se supere Cineva? Să scriu despre înmulțirea viermilor sau despre Ponta…de bine? Azi, cu toate că nu s-a așternut încă liniștea peste țară, e bine să fi prudent. Mi-am zis: bă, fii antenă ce scrii, să nu te salte ăștia! Oi fi tu pe “rețeaua de socializare”, dar și asta a ajuns în ultimile zile la fel cum erau cârciumile pe vremea lui Strâmbu’, ăla de l-a impușcat Iliescu. Bine, n-a fost singurul – d’aia e și considerat Iliescu “parintele democrației românești”. La cârciumă, rădeai o bere, două- ș’trei cu prietenii, spuneai un banc cu Bulă și după aia venea socializarea socialistă și spuneai și cât lapte ai supt de la mă-ta.

Așa și cu feisbucu’ acum, când dictatura apune. A postat cineva pe Facebook rezultatele votului de la Londra, din primul tur. A reclamat-o Partidul la poliție că încalcă legea. Nu aia scrisă, că nu aia e importantă, și mai avem un pic și se vor p.șa pe ea, ci aia nescrisă: Legea Partidului. Pe aia dacă te p.și, poti să te alegi cu rinichii făcuți praf. În comunism se întâmpla frecvent. Te operau „chirurgii” cu ochi albaștri, fără să mai stai o grămadă la coadă pe lista de transplanturi. Stăteai însă la coadă pentru orice altceva. Și nici nu se făceau transplanturi. Dacă aveai nevoie de unu’, trebuia să treci Dunărea înot.

Intenționam să scriu o invitație pe Facebook pentru mitingul de azi, de la Universitate. La ora 18:00. Ăla pentru care n-a dat aprobare Primarul. Că s-au terminat jandarmii! Nu o mai fac. Încalcă Legea Nescrisă! Ați văzut la Brăila? Orașul ăla de pe granița cu Belarusul? Primarul Partidului, Aurel Simionescu, i-a atenționat într-o conferință de presă pe ăia de trimit pe Facebook invitații la protestul de pe faleză, că vor fi sancționați! Aurică e nu numai foarte bun ca primar – ăștia, ai Partidului, sunt cu toții foarte buni – dar se trage sigur și din osu’ și măduva lui Mark Zuckenberg. Partidul, Aurică și Mark, stăpânii Facebook –ului! Primii doi și ai noștri.

Așa că, n-am să scriu invitații la proteste pe Facebook. Mi-e să nu fiu sancționat. Nu, nu de patronul imperialist american Zuckenberg, ci de ai noștri, dintre noi, pentru noi, cum spunea Iliescu în 90. S-au întors!

Așadar, am să scriu despre listele suplimentare și votul multiplu. Aici sunt pe linie cu Partidul. Despre votu’ multiplu ai voie să scrii. De ce? Pentru că nici în Ponta nu-l doare pe Partid de asta! Pe Opoziție nici acolo. Și toată lumea bună, toti oamenii de bine, votează multiplu. Ăia de pe strada Dunării, din Alexandria de Teleorman, au votat, toți 58, și în comuna alăturată. Vice primarul din Poroșchia, Gheorghe Ignat, a recunoscut că el și primarul “sunt presați de la județ să aducă câți mai mulți oameni la urne.” Cimitirele sunt goale de la celelalte alegeri. Ignat a trecut de la PNL la PSD în octombrie, după ce Partidul a dat o ordonanța în acest sens. De atunci e sărbătoare pe “ulița” Partidului, care e si ulița lui Ignat.

Iar cvintuplii și sextuplii din Olt, Mehedinți și Gorj, numai ei, au votat cât au votat Italia, Germania și Statele Unite la un loc! Mă refer la “fugarii” români stabiliți acolo. Fraierii ăia sunt singuri la părinți, așa că votează numa’ odată. Dacă ambasadoru’ n-a pierdut ștampila.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-18546892-harta-interactiva-radiografia-turismului-electoral-triunghiul-dolj-mehedinti-gorj-voturile-speciale-din-sectiile-campioane-voturile-din-italia-germania-sua-loc.htm

La Iliescu a fost “duminica orbului”. Duminică, la Ponta, va fi “sărbătoarea Ignatului”. O să mă duc la vot. Să-ncerc să le stric sărbătoarea ălora, ca alde Ignat. Poate, cine știe, dacă la cârciumă nu mai socializez, barem pe Facebook să fiu liber s-o fac.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: