Creștini, votați-l pe ortodoxul Che Guevara!

646x404

În 1839, marchizul De Custine scria în cartea sa “Scrisori din Rusia”, referindu-se la Biserica Ortodoxă Rusă: “Nu face decât să slujească poliției pentru a înșela poporul.”. El adăuga: “Popoarele se pricep la libertate; niciodată nu se vor supune din toată inima unei preoțimi subordonate. Căci nu au ce să aștepte din partea ei; un preot slugarnic nu-și va învăța credincioșii decât cum să se aplece sub jug.”

În 1943, Stalin și-a dat seama că are nevoie de ajutorul Bisericii, așa că a reinființat oficial Patriarhia Moscovei – pe care Petru cel Mare o înlocuise cu Sfântul Sinod. Uluiti, dar și îmbărbătați, mujicii ruși aflați în tranșeele Stalingradului au văzut zburând pe deasupra lor un avion ce trăgea un uriaș portret pe pânză al Maicii Domnului. Au murit pe front. După aia, ca și înainte, au murit de foame. La întâlnirea cu Stalin, clericii au venit îmbrăcați civil, fără veșminte preoțești. Se spune că acesta i-a întrebat: “Cum adică, vă temeți de mine, dar nu vă temeți de EL?”

Dacă putem doar bănui ce i-au răspuns preoții ruși lui Stalin, este sigur că Biserica Ortodoxă Rusă și înalții ei prelați, toți ofițeri KGB, au slujit miliția și au înșelat poporul, din nou. Astfel încât , la începutul anilor ’80, dizidentul Alexandr Zinoviev scria: “Când regimul sovietic se va prăbuși, Biserica Ortodoxa Rusă se va prăbuși odată cu el.”

Nu s-a întâmplat așa. BOR este tot la mare pret, la locul ei, în slujba Statului și a Conducătorului. Vladimir Putin a revitalizat regimul sovietic.

În februarie 2012, la apogeul campaniei sale prezidențiale, Putin a fost prezentat pe toate posturile de televiziune ruse, întâlnindu-se public cu patriarhul Chiril. Acesta a declarat că “ ultimii 12 ani ai conducerii lui Putin au fost un dar de la Dumnezeu.”!

Chiar înainte de primul tur al alegerilor din martie 2012, tandemul Putin și Chiril a fost din nou vedeta posturilor naționale de televiziune. Cei doi au pășit unul lângă altul, însoțind într-o procesiune rituală icoana Iveron a Maicii Domnului, în mănăstirea moscovită Novodedici.

10665340_836739429699279_1723289112145995972_n_36829800

Despre Biserica Ortodoxă Română numai de bine. “Salvatorul” credinței, al mănăstirilor și al bisericilor făcute una cu pământul de buldozere pe vremea lui Ceaușescu, fostul patriarh Teoctist, ne-ar fi putut spune mai multe. Și cel dinaintea lui, Patriarhul Roșu, Justinian Marina, a fost un salvator. I-a salvat, adăpostindu-i după evadare, pe “fiii clasei muncitoare”, pe tovarășii Gheorghe Gheorghiu Dej si Ion Gheorghe Maurer! Dovedindu-și “credința”, a fost pus de către Partidul Comunist în fruntea BOR. Tot BOR! Stranie coincidență!

TSD - DISCOTECA

Acum, înaltele fețe ale BOR, care s-au hotărât să slujească Partidul în loc să-l slujească pe Dumnezeu, își îndeamnă credincioșii să meargă la vot. Să-l voteze pe comunistul ăla ateu –ortodox! Ăla îmbrăcat  cu tricouri roșii, cu “sfântul” Che Guevara pe ele. Anafura lor de antihriști maoiști!

Și noi? Noi îl vom asculta în 2026 pe Patriarhul Daniel spunând cu evlavie: “Ultimii 12 ani ai conducerii lui Ponta au fost un dar de la Dumnezeu.“

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: