De ce era să fie decapitată regina Angliei

0LSFr4S

În septembrie, autoritățile belgiene au arestat doi teroriști islamiști care intenționau să atace la Bruxelles, clădirea Berlaymont – unde sunt găzduite birourile Comisiei Europene. Cei doi teroriști revenisera acasă din jihadul sirian.

La sfârșitul lui septembrie, musulmanul american Alton Nolen a încercat să-și convertească colegii de serviciu, la islam… cu cuțitul. Încercase și cu duhul blândeții, dar nu reușise. Așa că, după ce și-a decapitat o colegă, a încercat să facă același lucru și cu unul dintre colegi. Acesta din urmă n-a mai apucat să se împărtășească până la capăt din binefacerile islamului, deoarece directorul de operațiuni al firmei l-a împușcat pe Nolen. Din păcate, în Statele Unite, cetățenii sunt în posesia a sute de milioane de arme de foc. Președintele Barack Obama n-a reușit să elimine articolul 2 din Constituția americană, așa că s-a mulțumit să trimită doar o scrisoare de felicitare moscheii din Oklahoma, unde fusese convertit la islam și format ca om, Alton Nolen.

În octombrie, musulmanul american Zale Thompson a atacat în Queens, ziua în amiaza mare, o patrulă de poliție. A zdrobit cu un topor capul unuia dintre polițisti, reușind să îl lovească și pe un al doilea, înainte de a fi doborât de focul deschis de ceilalți membri ai patrulei. Președintele Obama n-a trimis nici o felicitare conducerii NYPD.

 

După 24 de ore, în Canada, proaspătul convertit la islam, Michael Zehaf – Bibeau, a încercat să intre în audiență la prim-ministrul canadian Stephen Harper, înarmat fiind cu o pușcă Winchester cu țeavă dublă. Zehaf- Bibeau n-a reușit să-l vadă pe primul-ministru, deși a făcut toate demersurile necesare pentru a-l întâlni. Vina nu-i aparține. După o înfruntare în care s-au tras peste de 50 gloanțe, a căzut răpus de șeful pazei Parlamentului canadian. În timpul acesta, Stephen Harper a stat închis într-un dulap 15 minute, iar parlamentarii aflați în aceeași sală cu el s-au înarmat cu bețele de la steagurile ce ornau sala, hotărâți să le folosească pe post de sulițe.

Cu doar două zile înainte, musulmanul canadian Martin „Ahmad” Couture Rouleau fusese împușcat de poliție exact în momentul în care se pregătea să-i decapiteze pe cei doi soldați pe care îi izbise mai întâi cu mașina.

 

Pe 6 noiembrie, la Paris, o operațiune secretă a serviciilor de informații franceze (care au colaborat cu cele irakiene) a prilejuit arestarea a 200 de islamiști indigeni. Ei făceau parte din mai multe “celule” franceze ale Statului Islamic. Pe 8 noiembrie, sediul DGSI (Direcția Generală a Securității Interne) din Hauts –de-Seine a fost atacat cu cocktailuri Molotov.

 

Patru teroriști islamiști britanici au hotărât s-o decapiteze pe regina Elisabeta a II – a. Decapitarea era programată pentru vineri, când regina urma să asiste la o ceremonie militară la Royal Albert Hall, cu ocazia comemorării sfârșitului Primului Război mondial. Complotul a fost dejucat de către poliția britanică. Se pare că în Marea Britanie, decapitarea femeilor trecute de 80 de ani este pe cale sa devină tradiție. Doamna Palmira Silva, in vârstă de 82 de ani, a fost decapitată la Londra, pe 5 septembrie, de un convertit la islam.

 

Comunitatea internațională continuă să ceară Israelului să renunțe la construcția unui ansamblu de locuințe în capitala sa, Ierusalim.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: