Scene din jihadul occidental, un război nerecunoscut încă

orient-occident-565x250

De curând, Angela Merkel declara în fața unei săli pline cu reprezentanți ai comunității musulmane: “Islamul face parte din Germania.” Cuvinte menite a mângâia mândria etnică și religioasă a celor prezenți, voturile comunității lor putând influența decisiv balanța electorală la viitoarele alegeri. Nu au fost vorbe goale, așa cum sunt multe din cele rostite de politicienii aflați în exercițiul funcțiunii, ci purul adevăr. Cu doar câteva zile înainte, jihadul islamic pusese stăpânire pe centrul celui de al doilea oraș al Germaniei – Hamburg.

Patru sute de salafiști germani, înarmați cu macete, cuțite și bâte de baseball, au atacat o manifestație de solidaritate a kurzilor cu eroicii apărători ai orașului Kobane. În ciuda intervenției forțelor de poliție – timorate de ferocitatea salafiștilor – s-au înregistrat zeci de răniți în rândurile manifestanților kurzi. Președintele sindicatului poliției germane, J.Lenders, mărturisea uimit “Violența primelor ore ale confruntărilor a fost de o brutalitate inumană, rareori întâlnita în trecut”, iar politicianul creștin-democrat Wolfgang Bosbach făcea apel la acei politicieni germani care fuseseră amenințați cu decapitarea, să nu își schimbe atitudinea și să nu permită extremiștilor să-și atingă obiectivele. Politicieni germani amenințați cu decapitarea de cetățeni germani! Wunderbar!

Da, “Islamul face parte din Germania”! O recunoaște și raportul din 2013 al Serviciului intern de informații (Bundesamt fur Verssasungsschutz), care semnala prezența a 30 de grupuri islamiste active, cu un efectiv de 43000 de islamiști! Printre ei, în primele rânduri, 950 de membri ai Hezbollah, 1300 de wahabbiți ai Frăției Musulmane și 5500 de salafiști. Rote Armee Fraktion a lui Baader – Meinhof pare azi, pe lângă ei, doar o gașcă gălăgiosă de copii prost crescuți. Islamul fiind o binecuvântare pentru Germania, cetățenii ei încep să-l susțina cu o seriozitate tipic saxonă, deschizând calea spre un viitor în care și Germania va face parte din Islam.

Și în Franța imigrația musulmană și islamul sunt considerate o binefacere! În fallujah-urile de la periferia marilor orașe, guvernele de stânga sau de dreapta au investit de-a lungul anilor zeci și zeci de miliarde de euro, și asta pentru că, și înainte, Franța investea în imperiul de peste mări. Acum, “imperiul” vine peste ea, acasă.

Răsplata nu s-a lăsat așteptată. Franța a primit, la schimb, mai întâi intifadele – ce luminează feeric cu focul incendiilor nocturna urbană – pentru ca mai apoi să asculte înfiorată urletul de luptă al “lupului singuratic”, al ucigașului de evrei din Toulouse, Mohamed Merah.

Puțini și-au imaginat atunci cât de numeroasă este haita islamistă, iar când din ea s-a desprins un alt exemplar, Mehdi Nemouche, pentru a ucide evrei la Bruxelles, n-a mai fost un șoc: alți o mie de musulmani francezi vânau deja, în jihadul din Siria și Irak, creștini sau eretici yazidi și alauiți, înrolați fiind în rândurile Statului Islamic și Al-Qaeda.

Nu s-au mărginit doar la atâta. Islamiștii rămași acasă au ieșit în vară pe străzi cu zecile de mii, ca să-și afirme suportul pentru teroriștii Hamas, atacând sinagogile și incendiind magazinele evreiești de pe bulevardele pariziene. Și în timp ce poliția franceză aresta, iar justiția condamna la închisoare pe francezii ce îndrăzniseră să strige în public “Demisia Hollande!”, cei ce răcneau “Allah Akbar”- în timp ce se antrenau provocator pentru jihad, îmbrăcați în djellabale și folosind arme machetă, în parcurile din centrul Strasbourg-ului – erau invitați politicos de către polițiști să întrerupă antrenamentul cu public și să se reîntoarcă în cantonamentul emiratelor franceze. Jihadul “à la française” nu este considerat un pericol în Hexagon!

http://www.lepoint.fr/societe/strasbourg-ils-s-entrainent-au-djihad-avec-des-armes-factices-dans-un-parc-15-10-2014-1872558_23.php

În “Franța” de pe celălalt mal al oceanului, Martin “Ahmad” Couture Rouleau, un canadian convertit la islam în aprilie 2013, a încercat să plece la jihad în Siria. Considerând plecarea sa o pierdere, autoritățile canadiene i-au retras pașaportul și l-au convocat în repetate rânduri la sediul Jandarmeriei regale din Quebec. De fiecare dată, Ahmad Rouleau a venit însoțit de imamul său. Pe 9 octombrie, s-a considerat că frecventele discuții terapeutice ale Jandarmeriei regale cu Ahmad și-au atins scopul, așa că ele au fost stopate. Ahmad renunțase să mai plece din Canada.

Dar, pe 20 octombrie, a pornit solitar la jihad împotriva necredincioșilor, izbind cu mașina doi soldați canadieni aflați în apropierea unei unități militare. Ahmad Rouleau a coborât din mașină înarmat cu un cuțit uriaș pentru a curma în “stilul ISIS” suferințele celor două victime. Decapitarea nu a mai avut loc, teroristul fiind împușcat de poliție. Un soldat a murit, celălalt fiind rănit grav.

Curios, premierul canadian nu a transmis felicitări moscheii care l-a format pe Ahmad, neurmând astfel exemplul pe cât de halucinant pe atât de Nobel al musulmanului din Biroul Oval, care  s-a grăbit să mulțumească moscheii în care s-a convertit la islam descăpățânătorul din Oklahoma.

Pe 22 octombrie, Michael Zehaf-Bibeau (mamă canadiană, tată libian) a intrat în Parlamentul din Otawa, înarmat cu o pușcă Winchester, pentru a-l întâlni pe premierul Stephen Harper. Avea o problemă cu pașaportul, fiind în aceeași situație cu Ahmad Couture Rouleau: vroia să plece la jihad în Siria, dar nu era lăsat. Pentru a le arăta că limitarea abuzivă a libertății de circulație încalcă flagrant “Drepturile omului”, și nu poate rămâne nepedepsită, Zehaf- Bibeau l-a ucis în drum spre locul întâlnirii pe soldatul ce păzea monumentul eroilor de război canadieni. Acesta, fiind țintă, nu avea o pușcă Winchester încărcată.

6a01156fb0b420970c01b8d082b0f6970c-800wi

Realizând că nu dopurile sticlelor de șampanie pigmentează sonor vreo întâlnire protocolară, ci o veritabilă canonadă este cea care le bruiază discursurile despre toleranță și diversitate, deputații canadieni și-au folosit propriile scaune pentru a opri jihadul să intre în sala de ședințe a simbolului politicii canadiene. De cealaltă parte a ușii, vigurosul Kevin Vickers (58 de ani), șeful pazei și siguranței în Parlament, și-a folosit pistolul pentru a-l lichida, după un prelungit schimb de focuri, pe islamistul amator de viză jihadistă.

Deși a ratat întâlnirea cu Zehaf- Bibeau, stând ascuns într-un dulap, premierul canadian nu a ratat prilejul să declare că țara sa nu va fi “niciodată intimidată de organizațiile teroriste” și că “teroriștii nu vor putea găsi refugiu nicăieri”. Așadar, “teroriști” la modul general. Un sever avertisment  dat teroriștilor români, polonezi, brazilieni, vietnamezi, ciprioți sau indieni, care au dorit si vor mai dori să intimideze Canada.

În timpul acesta, pentru că așa este democratic, imamii vastei rețele de moschei canadiene își continuau nestânjeniți propaganda islamistă. Din refugiul oferit de moschei, discipolii jihadului pleacă pe urmele musulmanilor canadieni Xristos Katziroubas și Ali Medlej, cei care s-au aruncat în aer în timpul atacului dat de katiba lui Mohktar Belmohktar asupra rafinăriei algeriene de la In-Amenas.

Anjem Choudary – activist politic musulman și, în timpul liber, propagandist formator de teroriști islamiști – îi anunța în septembrie pe englezi că “Terorizarea inamicului este parte a Islamului”. A făcut-o în “timpul său liber”, într-unul din nenumăratele discursuri de propagandă islamistă pe care studiourile televiziunilor britanice i le găzduiesc cu atâta generozitate. Conformându-se acestei “părți din islam” și ordinului Statului Islamic, 4 islamiști britanici au complotat cu scopul de a ucide și decapita cetățeni englezi pe străzile Londrei. Pe 7 octombrie, serviciile de informații au dejucat complotul, arestându-i pe teroriști.

http://rt.com/uk/184520-rise-radical-islam-uk/

Englezii, déjà obișnuiți să fie aruncați în aer în metrou sau la suprafață, au început de ceva timp să realizeze că pierderea capului, la propriu, nu este o tragedie, ci o obligație culturală de care trebuie să se achite disciplinați. Se integrează astfel perfect într-o societate în care formele de exprimare ale multiculturalismului sunt pe cât de diverse, pe atât de originale.

Primul ritual religios de sacrificare a unui necredincios londonez a avut loc anul trecut și a fost îndeplinit de doi dintre discipolii lui Anjem Choudary. Michael Adebolajo și Michael Adebowale – britanicii nigerieni convertiți la islam de britanic-pakistanezul Choudary – l-au lovit cu mașina pe soldatul englez Lee Rigby, după care au coborât și l-au căsăpit cu un satâr și o macetă, în timp ce strigau “Allah Akbar”. În final, l-au decapitat.

Premierul David Cameron a reacționat imediat: “Este vorba nu numai de un atac împotriva Marii Britanii, ci și de o trădare a Islamului”, iar șefii armatei britanice au ripostat cu duritate ordonând subordonaților să nu mai iasă îmbrăcați în uniformă pe străzi. Mai nou, atunci când Marea Britanie este atacată de islamiști, soldații britanici trebuie să-și abandoneze uniformele și sa îmbrace combinezoanele portocalii!

http://inliniedreapta.net/multiculturalismul-britanic-intre-churchill-si-cameron/

Anul acesta a fost sacrificată  Palmira Silva (82 ani), care a fost decapitată în miezul zilei pe o stradă din Londra de Nicholas Salvadore, un proaspăt convertit la Islam.“Religia păcii” se dovedește astfel singura religie permanent trădată de adepții ei, cum ar spune Cameron.

Pe zi ce trece, la fel ca și Canada, Marea Britanie se transformă într-o “democrație islamistă”, unde propagarea celei mai înalte îndatoriri a musulmanului – jihadul – se desfășoră transparent în școlile primare și în cele 1350 de moschei, dintre care 600 aparțin sectei afgano-pakistaneze Deobandi. Se poate remarca cu ușurință cât de nedrepți sunt cei care susțin că democrația și islamul sunt incompatibile.

http://www.islamisation.fr/archive/2007/09/07/50-des-mosquees-en-grande-bretagne-sont-tenues-par-des-radic.html

Prin urmare, prezența unor copii de 10-12 ani pe străzile capitalei britanice, fluturând steagul ISIS, a devenit o imagine obișnuită. Si la Raqaa, Mossul sau Benghazi se întamplă la fel. Anormală este reacția vice-primarului Londrei ce se declară îngrozit de propaganda extremistă care modelează “jihadiști juniori” în școlile britanice. În timp, și el se va obișnui atât cu propaganda islamistă cât și cu practicarea stradală a sacrificiilor umane.

http://www.standard.co.uk/news/london/london-children-as-young-as-ten-being-trained-to-be-junior-jihadis-warns-deputy-mayor-9728606.html

Noile legi adoptate de țările occidentale interzic islamiștilor autohtoni să plece la jihad pentru a practica “arta descăpățânării” în Siria sau Irak. ISIS a găsit rezolvarea emițând o fatwa prin care le cere islamiștilor să devină “artiști” practicând jihadul acasă, în țările gazdă.

Abdul Numan Haider avea pașaportul anulat de către serviciile de securitate australiene, pentru că dorea să plece în Siria. O nedreptate strigătoare la cer din moment ce chiar ex prim ministrul, Kevin Ruud, le ceruse musulmanilor care doreau să trăiască după legile islamice și nu intenționau să se integreze în societatea australiană, să părăsească țara. Și Abdul chiar asta a vrut să facă, să-l asculte pe Kevin Ruud și să trăiască în altă parte după legile Islamului; adică sa ucidă sau să fie ucis. S-a ales cu pașaportul suspendat și a fost chemat la plictisitoarele “ședinte de terapie” ținute de agenții brigăzii anti-tero!

Pentru a mai înviora atmosfera, la ultima ședință s-a prezentat având asupra sa două cuțite și flamura Statului Islamic. Intenționa să-i decapiteze pe cei doi anchetatori, să filmeze execuția și să difuzeze imaginile pe internet. Actor principal, regizor și producător al clipului de succes, “Jihad la Melbourne”. O realizare demnă de un adevărat islamist. Odată ajuns, a trecut la treabă, “personajele secundare” prăbușindu-se înjunghiate în cap, gât și piept. Decapitarea n-a  mai fost filmată pentru că glontele tras de un alt polițist l-a trimis pe Abdul în paradisul Profetului.

Pe 18 septembrie, alți 15 jihadiști au fost arestați, fiind implicați într-o acțiune ce avea ca scop un lanț de decapitări al australienilor în locurile publice. Anjem Choudary știa ce spune: “Terorizarea inamicului este parte a islamului”. Reprezentantul parchetului din Sidney a declarat: “Dacă serviciile de informații și poliția nu interveneau astăzi, ar fi urmat un adevărat macel.” Omarjan Azari, unul dintre inculpați, a mărturisit că acțiunea urmărea să “șocheze”, să “îngrozească” și să “terorizeze” locuitorii, cu execuții publice. Prim ministrul Tony Abbot a spus: “Acești oameni ne urăsc nu pentru ceea ce facem, ci pentru ceea ce suntem și pentru felul în care trăim.”

2Q8rSl

Încercand să speculeze momentul din punct de vedere comercial, compania Woolworths a lansat în lanțul său de magazine australiene tricouri având inscripționate drapelul australian și mesajul “Dacă nu iubești asta, pleacă!”. Numai că, și în Australia, pentru idioții utili, aliații Islamului, “patriotism” este acum sinonim cu “rasism”. Și pentru că tricourile nu purtau mesajul “Dacă urăști Australia, vino!”, Woolworths s-a trezit pe pagina sa de facebook cu un fluviu de comentarii negative, unii cumpărători anunțând că vor boicota produsele Woolworths dacă tricourile nu sunt retrase de pe piață. Tricourile s-au retras, musulmanii nu. Vor continua să vină pentru că, nu-i așa, Islamul face parte și din Australia; asta până când și Australia va face parte din Islam.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2790542/woolworths-pull-racist-singlet-shelves-furious-social-media-storm-don-t-love-leave-slogan-image-australian-flag.html

Pentru că Islamul este o religie ce îndeamnă la cucerire și obligă la extinderea teritoriului ocupat de musulmani în dauna necredincioșilor. Și în timp ce Occidentul obține împotriva islamiștilor victorii temporare la mii de kilometri depărtare de el, milioane de musulmani continuă să-l invadeze pașnic atrași de bogățiile vestului. Paradoxal, odată stabiliți acolo, luptă apoi să-l convertească la o religie care i-a transformat în ostaticii milenari ai înapoierii culturale și subdezvoltării economice.

Sunt susținuți de elitele politice și media occidentală care, activând ca o veritabilă coloană a cincea, consideră invazia o binefacere multiculturală. Prin urmare, deși atacurile sunt din ce în ce mai dese, permit și chiar finanțează propaganda islamistă, în timp ce condamnă reacțiile îndreptățite, calificându-le drept islamofobie. Delirează retoric, negând manifestările occidentale ale jihadului islamic, și laudă în pauzele din ce în ce mai rare dintre decapitări și actele de terorism islamist, calitățile Islamului.  Același Islam despre care Kabyle Ferhat Mehenni spunea: “Islamul este islamismul în repaos, iar islamismul este Islamul în mișcare. Sunt unul și același lucru ”

Reclame

3 comentarii

  1. O mică rectificare e necesară: declaraţia cu „islamul parte a Germaniei” este a fostului preşedinte federal Christian Wulff. Angela Merkel e cu „Multikulti ist tot” (multiculturalismul a murit).

    1. Da, stii tu ce spui, dar a comis-o si madama. Si a facut-o chiar saptamana asta. Ea,care a recunoscut ca multiculturalism este un esec, a revenit pe calea buna si, de ce sa nu recunoastem, reala. Pentru ca alea 5-6 milioane de musulmani germani sunt o realitate. Asa ca nu nimic de rectificat. Uite, ca sa te convingi. 🙂
      http://www.fdesouche.com/529895-pour-angela-merkel-lislam-fait-partie-de-lallemagne

  2. Chestia cu „multiculturalismul a murit'” este de un politicianism angelic, daca mi se permite. Merkel nu a facut nimic ca sa combata multiculturalismul si nici imigratia musulmana, in afara unei retorici desantate. S-a inregimentat astfel, ca un voluntar disciplinat, in randurile estabishmentului politic occidental, care pregateste cu un profesionalism morbid inmormantarea unei civilizatii. Si Sarkozy a facut, inainte de afi ales, niste declaratii despre pastrarea identitatii franceze aflata in pericol cat si despre eliminarea mentalitatii de „vinovat de serviciu” caracteristica nu numai Frantei, ci si Occidentului, dar dupa aia s-a incadrat perfect in tiparele corecte politic ale noii ideologii. David Cameron la fel si exemplele pot continua la nesfarsit. CO PO si multiculturalismul vor muri odata cu dusmanul lor : vechea si mareata civilizatie occidentala.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: