Când 1 + 1 era egal cu 2, palestinieni erau evreii

img006

„Poporul palestinian” este asemenea “Protocoalelor Sionului”: pare a fi deși nu este! E bine totuși că, la fel ca fantomele, există! Dacă “Protocoalele” sunt un fals de început de secol XX – creat de Rackovski, șeful Ohranei – “poporul palestinian” s-a născut la sfârșitul anilor ’70 din acuplarea ideologică a KGB-ului cu Liga Arabă. Așadar, “tatăl” comunist și “mama”, la vremea aceea, național-socialistă. “Copilul” avea misiunea de a face cât mai mult scandal și de a sparge cât mai multe geamuri pe “strada” Israelului. Azi, s-a făcut mare și are un singur scop: să-și lichideze vecinul.

Chiar în perioada conceperii lui, Zahir Mushein, membru al Comitetului Director al OEP, declara cu sinceritate ziarului De Trow:

„Poporul palestinian nu există! Crearea unui stat palestinian nu este decât un mijloc pentru a continua lupta contra Statului Israel, cu scopul de a întări unitatea arabă. În realitate, astăzi, nu este nici o diferență între Iordanieni, Sirieni, Palestinieni sau Libanezi. Numai din rațiuni politice și tactice vorbim astăzi despre existența unui popor palestinian, întrucât interesele arabe cer ca noi să stabilim existența unui popor palestinian distinct, cu scopul de a-l opune sionismului”.

Clar și exact ca 1+1 = 2

Azi, când anti-sionismul e o modă și Israelul e sinonim cu imperialismul, colonialismul și apartheidul, “Holograma” vrea să fie membru al ONU, demonstrând că aritmetica, ca și istoria, nu este exactă decât atunci când este rescrisă.

img003

În urmă cu 66 de ani (când 1+1 mai era egal cu 2), la înființarea statului Israel, mass-media internațională, de stânga sau de dreapta, reflecta încă realitatea. L’Humanité, Le Figaro, Le Soir anunțau că “Forțele arabe au atacat, aerian și terestru, Noul Stat Evreu al Palestinei” și că “Legiunea trans-iordaniană controlată de englezi, atacă localitățile evreiești…”

L’Humanité scria chiar despre “lupta eroică a poporului evreu pentru independență” și îndemna la luptă: “Avem nevoie să mobilizăm toate forțele poporului evreu în lupta sa pentru libertate”!

http://akhsahcalebunblogfr.unblog.fr/2011/06/30/israel-mai-1948/

“Noul Stat Evreu al Palestinei”! Acum, pentru că așa a vrut KGB-ul în urmă cu câteva decenii, Palestina aparține “poporului palestinian”, adică organizațiilor teroriste Hamas și Fatah! Și pentru că 1+1 sunt egali azi cu 3, 4 sau 5, orice idiot util din Occident, care se consideră trendy, răcnește: “Boicot Israel”!

Arabes-boycottent-les-Palestiniens

Jean Patrick Grumberg, excelentul ziarist de pe site-ul Dreuz.info, a descoperit însă că în 1945 arabii erau cei care boicotau produsele palestiniene! Acesta era și titlul unuia dintre articolele apărute pe 4 decembrie 1945 în New York Times. Marele cotidian, care numai pro-israelian nu putea fi socotit, îi considera pe evrei “palestinieni” și pe arabi ceea ce erau în realitate, adică arabi. El anunța că Liga Arabă va cere statelor membre să boicoteze “produsele palestiniene”, adică evreiești, începând cu data de 1 ianuarie!

Cand 1 + 1 mai era egal cu 2, evreii din “Noul Stat Evreu al Palestinei” luptau pentru independență și libertate contra arabilor care îi atacau și le boicotau produsele. Azi, arabii continuă să atace, iar “forțele progresiste” să boicoteze produsele evreiești, dar “socoteala” s-a schimbat: Israelul ia dreptul la libertate si autodeterminare “poporului palestinian”!

http://www.dreuz.info/2014/09/crise-de-nerfs-chez-les-antisionistes-un-journal-de-1945-rappelle-que-les-palestiniens-ce-sont-les-juifs/

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: