Jihadul – un sfert de oră de celebritate

ISIS-300x236

La Paris, 30 de națiuni s-au aliat pentru a declara război Statului Islamic. Aliații, printre care se află și 12 state arabe, s-au angajat să susțină prin toate mijloacele, inclusiv cele militare, lupta împotriva jihadiștilor lui Abu Bakr-Al Baghdadi. DAECH – acronimul arab al Statului Islamic din Irak și Levant – este acuzat de terorism, genocid, purificare etnică și religioasă. Și asta pentru că mujahedinii săi nu au făcut altceva decât să respecte cu strictețe toate regulile jihadului – folosite cu succes pentru prima oară între secolele VII și X – nu numai în Siria, dar și în Irak. Astfel, ei au pus în aplicare ad-litteram, într-adevăr mai mult cu AK-47 decât cu sabia, preceptele dintr-o carte scrisă în urmă cu 1400 de ani, dar care este în zilele noastre, datorită Renașterii islamice, mai actuală ca oricând: Coranul.

Acum, după posibilități, fiecare civilizație cu “renașterea” ei. Cea creștină, cu Leonardo da Vinci, Michelangelo, Shakespeare, Cervantes și atâția alții. Islamul, cu Osama bin Laden, Ayman Al-Zawahiri, Mohamed Atta, Abu Bakr Al Baghdadi și mulți, mulți alții.

Oricum ar fi, actualii aliați – printre care la loc de cinste figurează Statele Unite, Franța, Arabia Saudită și Qatar – par hotărâți acum să extirpe cancerul negru al jihadului islamic, ce se împrăștie trans-continental cu iuțeala fulgerului. Adică, să-i elimine tocmai pe foștii aliați din Siria, pe luptătorii “primăverii siriene”, pe cei sortiți de utopia progresismului occidental, nu cu mult timp în urmă, să instaureze democrația la Damasc. Pe cei care, până de curând, au fost înarmați și antrenați de Obama și Hollande, în timp ce erau finanțați de Qatar și Arabia Saudită!

Soarta Statul Islamic pare, așadar, pecetluită. Spun doar “pare” pentru că din păcate, inițiativa ziaristului Daniel Greenfield, care ne-ar fi dat certitudinea, e imposibil de pus în practică. El scria: “Am un plan pentru a învinge ISIS. Acest lucru necesită însă să convingem ISIS să-l pună pe Obama la conducere. Cu Obama șef, ISIS va pierde Siria și Irak-ul, dar va câștiga Premiul Nobel pentru Pace.”

Dar foarte probabila înfrângere a Statului Islamic din Irak și Siria nu va însemna și câștigarea războiului împotriva barbariei islamiste. Și nu e vorba aici doar de Iran și Hamas – cu care se poate negocia, coopera și în fața cărora poți la nevoie chiar și ceda – și nici de jihadiștii libieni sau cei ai califatului Boko Haram nigerian care trebuie lăsați să se dezvolte nestingheriți până ajung ca ISIS. Este vorba de jihadiștii occidentali europeni, formați sub umbrela protectoare a multiculturalismului în micuțele încă “emirate” de la periferia marilor orașe. De miile de jihadiști plecați deja în Siria și Irak și de cei care formează ariergarda rămasă “acasă”: de la adolescenții și adolescentele de 14-15 ani, până la cei asemenea lui Mehdi Nemouche – vânătorul de evrei din Bruxelles.

london-protest

Radicalizați pe internet sau formați în școlile de teroriști – scuze, în moschei – ce împânzesc Europa, cei care n-au plecat încă se vor uni cu cei care se vor întoarce din jihadul oriental – așa cum s-a întors Mehdi Nemouche – pentru a-l declanșa pe cel occidental. Din cauza aceasta, în urmă cu câteva zile, patronul anti-terorismului francez a avertizat: “Întrebarea nu este daca vor exista atacuri în Franța, ci când?”

Nu contează! Guvernul francez a scos o lege, adoptată de Adunarea Nationala, care îi va neutraliza pe jihadiști și va eradica terorismul islamic. Potrivit acestei legi, “ucenicii jihadiști” nu vor mai avea voie să părăsească Franța pentru a pleca la jihad prin țări străine, iar cei care au făcut-o deja și se întorc în țară, vor fi primiți cu brațele deschise, dar li se va reține pașaportul! Deasemenea, vor fi blocate site-urile teroriste de pe internet și va fi interzisă apologia terorismului.

De ce “blocarea” și “interzicerea” n-au fost folosite până acum? Doar Allah ar putea răspunde la întrebare, dar el e ocupat: râde în hohote. Mai ales că l-a auzit și pe Bernard Cazeneuve comparând Jihadul – care a traversat 14 secole de istorie – cu “sfertul de oră de celebritate al lui Andy Warhol.”

Concluzia francezilor:”Nu pleca la jihad și dacă ai fost, întoarce-te liniștit. Franța își dorește un sfert de oră de celebritate”

http://video.lefigaro.fr/figaro/video/cazeneuve-compare-le-djihad-au-quart-d-heure-de-celebrite-de-warhol/3785980883001/

Marea Britanie este și ea implicată în jihad. În timp ce la Londra britanicul David Cameron încearcă să-i combată pe tăietorii de capete, în deșertul irakian, un alt britanic, Majed Abdel Bari, taie câte un cap pe săptămână! Nu se știe exact ce fac ceilalți 500 de mujahedini britanici ce luptă în Siria și Irak, dar pot să fie siguri că sunt asteptați să se întoarcă acasă. Li s-a pregătit și lor o lege exact ca în Franța: se pot întoarce, dar nu mai au voie să plece! Trebuie să stea liniștiți pe la casele lor și să aștepte momentul prielnic. Pentru că el va veni!

Doamna Theresa May – ministrul de interne – a recunoscut că terorismul, atât cel din străinătate cât și cel din Marea Britanie, reprezintă un “pericol mortal” pentru Regatul Unit. Theresa May a promis introducerea de noi măsuri de luptă împotriva “extremismului” și sancționarea în special a celor care contribuie la radicalizarea musulmanilor britanici.

Cel mai cunoscut “radicalizator”, vestitul Anjem Choudary – cel care i-a convertit la islam și i-a format ca jihadiști pe la fel de vestiții Richard Dart și Michael Adebolajo – i-a dat atât ei cât și lui Cameron, un flit pe twitter. El a scuip.. a scris: ”Orice ar face Cameron și May, ei nu pot opri trezirea la viață a gigantului numit Națiunea Musulmană (Ummah). Șharia va fi într-o zi, lege în Marea Britanie!”

Bvt__X-IgAAAh4p

Pentru că în urmă cu câțiva ani și Imamul de Canterbury, Rowan Williams – capul Bisericii Anglicane – era de acord cu “Șharia lege în Marea Britanie” – mai ales când declarase că: “Doctrina creştină este ofensatoare pentru musulmani” – David Cameron și Theresa May s-au șters pe față și n-au comentat. Sunt mulțumiți probabil că nu li s-a tăiat capul! Iar Anjem Choudary – formatorul de jihadiști – își va relua locul nu la închisoare, ci în studiourile televiziunilor, unde este dealtfel omniprezent.

Jihadiștii care se reîntorc vor fi pedepsiți tot în stil britanic. David Cameron este inflexibil. A declarat că jihadiștii  vor fi constrânși să participe, la întoarcerea din Irak și Siria, la “cursuri de deradicalizare”!

Adică, nu li se va lua cetățenia, așa cum a propus Nigel Farage, ci mai rău, imami specializați și psihiatri le vor inversa “spălarea creierului”! Marea Britanie a devenit un stat terapeutic!

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/terrorism-in-the-uk/11068878/British-jihadists-to-be-forced-to-attend-deradicalisation-programmes-says-Cameron.html

Dacă după înfrângerea nazismului, la conducerea Marii Britanii și Statelor Unite ar fi fost unii ca David Cameron, atunci cei din SS ar fi fost constrânși să participe la cursuri de denazificare ținute de gestapoviști.

Oricum, un lucru e sigur: și Marea Britanie va avea parte de “un sfert de oră de celebritate”.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: