Geert Wilders: Începeți dezislamizarea Olandei!

417492_orig

Geert Wilders este deputat și președintele Partidului pentru Libertate (PVV) din Olanda. De-a lungul anilor, politicianul olandez a militat neîncetat contra imigrației musulmane și a politicii de toleranță nelimitată promovată de elitele politice olandeze ca răspuns la numeroaselor manifestări de extremism ale adepților “Religiei Păcii”. Filmul “Fitna”, produs de el, a atras atenția asupra pericolului fundamentalismului islamic, pericol ascuns și negat de către politicienii partizani ai multiculturalismului, în ciuda unei realități pe cât de sumbră pe atât de evidentă.

Din cauza aceasta a devenit ținta principală a mainstream media olandeze, și nu numai, democratul liberal-conservator fiind declarat inamicul public numărul 1!

În urmă cu 6 ani, Geert Wilders spunea: “Privesc islamul nu ca o religie, ci ca o ideologie periculoasă, totalitară — asemănătoare comunismului şi fascismului. Nu am voie să spun asta?”

Justiția olandeză a socotit că nu! A apreciat că dreptul la liberă exprimare al politicianului olandez – considerat de către idioții utili, din cauza pozițiilor sale anti-islam, un extremist periculos, un rasist fanatic, un veritabil nazist – este încorsetat între niște limite foarte apropiate, pe care Geert Wilders nu are voie să le depășească. Prin urmare, Curtea de Apel din Amsterdam a hotărât ca Wilders să fie judecat pentru “incitare la ură şi discriminare în baza declaraţiilor făcute în media despre musulmani şi credinţa lor. În plus, Curtea de Apel a considerat evidentă necesitatea urmăririi penale pentru insultarea credincioşilor islamici, datorită comparaţiilor făcute de Wilders între Islam şi nazism.”

La procesul din 2011, Geert Wilders a declarat în fața Curții Supreme de Justiție: “Sunt aici din cauza a ceea ce am spus. Sunt aici pentru că am vorbit. Am vorbit, vorbesc şi voi continua să vorbesc. Mulţi au păstrat tăcerea, dar nu Pim Fortuyn, nu Theo Van Gogh și nici eu. Sunt obligat să vorbesc pentru că Olanda este sub ameninţarea islamului. După cum am argumentat de multe ori, islamul este în primul rînd o ideologie. O ideologie a urii, a distrugerii, a cuceririi. Am convingerea fermă că islamul reprezintă o ameninţare la adresa valorilor occidentale, a libertăţii de exprimare, a egalităţii dintre bărbaţi şi femei, dintre heterosexuali şi homosexuali, a credincioşilor şi a necredincioşilor.”

Astăzi, când sute de musulmani olandezi sunt plecați la jihad în Siria – luptând alături de alte câteva mii de “produse islamiste” ale societăților multiculturale din Franța, Marea Britanie, Belgia, Germania sau Norvegia – se dovedește câtă dreptate au avut Gert Wilders și ceilalți asemenea lui. Astăzi, când steagurile negre ale califatului islamic flutură pe străzile marilor orașe europene, iar sondajele de opinie dezvăluie uriașa popularitate de care se bucură tăietorii de capete islamiști în rândurile musulmanilor europeni, este sigur că nu Geert Wilders este “extremistul nazist” și nici “inamicul numarul 1” al democrației olandeze, ci este numai una dintre santinelele care au dat alarma anunțând pericolul.

Astăzi, în Danemarca – unde situația este foarte asemănătoare cu cea din Olanda – cel mai mare partid de stânga, Venstre, aflat în opoziție, cere măsuri dure care să pună sub control imigrația islamică! Așadar au început să se trezească și unii dintre cei care erau până de curând partizanii necondiționați ai invaziei islamice. Este oare, în viziunea idioților utili, și “Venstre” un partid de naziști, de “extremă dreaptă”? Poate că da, din moment ce purtătorul său de cuvânt, Inger Støjberg, vede o mare diferență, din punctul de vedere al capacității de integrare în societatea daneză, între un american sau un suedez și niște musulmani pakistanezi sau somalezi. Ea a scris: “Pentru a fi sinceră, imigranții, în principal cei musulmani, nu acordă considerație democrației și libertății. În unele medii, ei li se opun direct. Prea mulți imigranți non-occidentali de confesiune musulmană nu își doresc modelul nostru de societate bazat pe libertate.”

http://www.thelocal.dk/20140728/make-it-harder-for-muslims-to-come-to-denmark-venstre

În continuare un scurt extras din discursul ținut de Geert Wilders în Parlamentul olandez, pe 4 septembrie:

 images (1)

 Doamnă Președinte, de fapt m-am așteptat la niște flori din partea dumneavoastră. Zilele acestea sărbătoresc o aniversare. Exact acum zece ani și două zile, am părăsit un partid al cărui nume nu mi-l amintesc în momentul acesta. Pe parcursul acestor zece ani și două zile, am fost foarte criticat. Și asta mai ales pentru că am spus mereu același lucru.

Criticii mei au dreptate. De fapt, mesajul meu a fost același în toți acești ani. Și astăzi voi repeta iar acest mesaj referitor la Islam. Pentru a nu știu câta oară. Așa cum am făcut-o timp de zece ani și două zile. Am fost târât în noroi datorită subiectului filmului meu, “Fitna”. Și nu numai târât în noroi, ci și urmărit prin tribunale.

Doamnă Președinte, deși n-au trecut mulți ani de când toata lumea a refuzat să difuzeze filmul meu “Fitna”, putem azi să urmărim “Fitna” 1, 2, 3, 4 și 5 în fiecare zi, pe ecranele televizoarelor noastre. Ceea ce se desfășoară în prezent nu este o ciocnire a civilizațiilor, ci o ciocnire intre civilizație și barbarie.

Olanda a devenit victima Islamului pentru că elita politică s-a uitat în altă parte. Aici, în acest parlament, sunt toți prezenți, aici și în interiorul guvernului sunt prezenți toți acei oameni care au întors privirea. Toate avertismentele au fost ignorate. Rezultatul este că și în țara noastră se spune creștinilor: “Vrem să vă omorâm pe toți”. Evreii primesc amenințări cu moartea. Există drapele care afișează zvastica în timpul manifestațiilor, pietre care sparg ferestrele, există cocktailuri Molotov, se practică saluturile naziste, macabrele steaguri ale Statului Islamic din Irak flutură în vânt și auzim în piața centrală a Amsterdamului strigăte ca “La dracu cu Talmudul”. Într-adevăr doamnă Președinte, în această vară, Islamul a venit la noi.

În naivitatea sa, deputatul și Primul Ministru Asscher a afirmat că există o “cerință urgentă” ca, venind din partea musulmanilor, acest fenomen să fie atacat. Vinerea trecută, în scrisoarea sa către Parlament, Cabinetul a scris că jihadiștii nu au prea mare importanță. El i-a calificat drept “sectă” și “grupuscul”. Aceasta este ce-și doresc cei ce își întorc privirea, cei ce neagă adevărul dureros de mai bine de zece ani, “brigada de struți Rutte 2” (Cabinetul Rutte 2 este, din 5 noiembrie 2012, guvernul olandez). Dar realitatea este cu totul alta. Potrivit unui studiu, 73% dintre marocanii și turcii din Olanda sunt de părere că cei care merg în Siria să lupte în jihad sunt niște “eroi”. Oameni pe care îi admiră.

Și acesta nu este un fenomen nou. În urmă cu treisprezece ani, 3000 de oameni au murit în cursul atacurilor din 11 septembrie. Ne amintim imaginile cu oameni pe cale să ardă, aruncându-se din turnurile gemene. La acea vreme, deasemenea, trei sferturi dintre musulmanii rezidenți în Olanda au aprobat această atrocitate, trei sferturi, nu au fost “câțiva musulmani”, ci sute de mii de musulmani din Olanda au făcut apologia terorismului, declarând că jihadiștii sunt niște eroi. Nu eu sunt cel care a inventat asta. Au fost efectuate anchete pe acest subiect. Este o bombă cu întârzâiere.

Doamnă Președinte, este o coincidență faptul că musulmanii au fost timp de secole implicați în astfel de atrocități? Nu, nu este o coincidență. Ei acționează pur și simplu potrivit ideologiei lor. Allah i-a dictat adevărul lui Mohamed: “omul perfect”. Drept urmare, oricine neagă Coranul îl neagă pe Allah. Și Allah nu lasă nici o ambiguitate cu privire la ceea ce vrea. Iată câteva citate din Coran:

Sura 8 versetul 60: “Pregătiți-vă să semanați teroarea în inima dușmanilor lui Allah”

Sura 47 versetul 4: “Prin urmare, atunci când vă confruntați cu cei necredincioși, loviții la gât”. Vedem asta în fiecare zi la actualități. Un alt citat din Allah se găsește în sura 4, versetul 89: “Așadar nu vă faceți nici un prieten în rândurile necredincioșilor, puneți stăpânire pe ei și ucideții acolo unde îi găsiți.”

Doamnă Președinte, Coranul de pe masa din fața dumneavoastră este un manual pentru teroriști. Sângele curge din paginile sale. Este o chemare la un război veșnic contra necredincioșilor. Coranul pe care îl aveți în fața dumneavoastră este un permis de vânătoare pentru milioane de musulmani. Un permis de a ucide. Acestă carte respingătoare este Constituția Statului Islamic. Statul Islamic din Irak face ceea ce Allah a recomandat. Această ideologie sângeroasă s-a putut cuibări în Olanda pentru că elitele noastre și-au întors privirea. Cartiere cum ar fi Schwilderswijk, Transvaal, Crooswijk Slotevaart, Kanaleneiland, Huizen sunt infestate. În aceste locuri califatul este în construcție. În aceste locuri se naște Statul Islamic.

În ultimii zece ani și două zile, guvernele de struți nu au făcut nimic. “Asta nu are nimic de-a face cu Islamul”, au mințit ei poporul. Imaginați-vă dacă ar fi fost forțați să spună adevărul. Dar poporul a conștientizat în cele din urmă. Două treimi dintre olandezi spun că cultura islamică nu aparține Olandei.  Aceasta include cea mai mare parte a electoratului Partidului Laburist, majoritatea electoratului Partidului Liberal – Conservator (VVD), majoritatea celor care votează pentru Partidul Creștin – Democrat (CDA) și totalitatea celor care votează pentru Partidul pentru Libertate (PVV).

Electorii cer ca după zece ani și două zile de apatie în cele din urmă să fie luate măsuri. Electorii vor ca ceva concret să se întâmple. Nu mai vor paliative îndulcite. Permiteți-mi să fac câteva sugestii mafiei traiului în comun. Iată câteva măsuri care ar trebui luate de azi:

Recunoașteți că Islamul este problema. Începeți dezislamizarea Olandei: mai puțin islam. Închideți granițele în fața imigranților proveniți din tările islamice. Asigurați imediat controlul frontierelor. Opriți această “îmbogățire culturală”.

Închideți toate moscheile salafiste – pe cele care primesc și un singur penny de la țări din Golf, precum Qatar-ul. Lipsiți pe toți jihadistii de pașaport, chiar dacă au doar un pașaport olandez. Să-și ia pașaport de la Statul Islamic, ISIS.

Nu-i împiedicați pe jihadiști să ne părăsească țara. Lăsați-i să plece împreună cu câți mai mulți prieteni, dacă e posibil. Dacă ajută cu ceva sunt gata să merg la Schipol (aeroportul Amsterdamului) pentru a-mi lua la revedere de la ei. Dar nu-i lăsați sa mai revină niciodată. Aceasta este condiția. Călătorie sprâncenată!

În ceea ce mă privește, cred că cineva care își exprimă sprijinul pentru teroare ca mijloc de a răsturna democrația noastră constituțională trebuie să părăsească imediat țara. Dacă fluturați un drapel al Statului Islamic, fluturați un bilet de ieșire din țară. Plecați! Părăsiți țara noastră!

Doamnă Președinte, ne-a fost declarat război. Trebuie să ripostăm cu duritate. Să-i îndepărtăm de noi pe acești oameni. Destul, înseamnă destul!

http://ripostelaique.com/discours-de-geert-widers-au-parlement-neerlandais-le-coran-un-manuel-pour-terroristes.html

Anunțuri

4 comentarii

  1. Susțineți ca opinia publica olandeza/daneza a înțeles in cele din urma cum sta treaba cu islamiștii. Macar de ar fi așa. Dar puteți da vreo veste dătătoare de optimism, cum ca si la nivel oficial/guvernamental/parlamentar s-a înțeles ce si cum si ca urmează a se lua un minim de masuri (limitarea imigrației musulmane, interdicția întoarcerii jihadistilor plecați, retragerea cetățeniei celor dovediți cu legături cu terorismul si expulzarea lor)?

    1. „Opinia publica” a inteles in majoritatea ei cat de periculos este Islamul, numai ca nu ea conduce, ci politicul, sprijinit sau influentat de mass-media progresista care distorsioneaza grav realitatea. A durat zeci de ani sa se ajunga aici, in pragul dezastrului, va mai dura tot atat ca raul facut sa fie „reparat” cumva, si asta numai daca va exista vointa politica. Atat in Franta cat si in Marea Britanie, socialistii si conservatorii au scos de curand niste legi de tot rasul, ca sa combata, zic ei, fenomenul jihadist ce s-a dezvoltat in tarile lor. Pe scurt: cei care vor sa plece la jihad sunt opriti si cei care se intorc de la jihad sunt primiti inapoi!Imbecilul de Cameron are chiar de gand sa-i trimita la niste cursuri tinute de imami specializati (!!) pentru a-i face, astfel, sa revina la normal! Asta este ca si cum SS-istii ar fi fost dati pe mana Gestapoului pentru a fi denazificati! Nigel Farage a cerut, asemenea lui Gert Wilders, retragerea cetateniei jihadistilor britanici si expulzarea lor, dar chestia asta nu este comforma cu principiile „democratice” ale unei societatii care se autodistruge. Asa ca…va fi bine 🙂

  2. […] Foto 3: https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/15/geert-wilders-incepeti-dezislamizarea-olandei/ […]

  3. […] Foto 3: https://bogdancalehari.wordpress.com/2014/09/15/geert-wilders-incepeti-dezislamizarea-olandei/ […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: