Femeie decapitată la Londra de un musulman

Tqr5qGS

Doamna Palmira Silva, în vârstă de 82 de ani, a fost găsită azi, la prânz, în grădinile Edmonton din nordul Londrei. Era exact în aceeași stare ca și soldatul Lee Rigby, după ce acesta s-a întâlnit pe stradă cu teroristul musulman Michael Adebolajo, adică fără cap! Doamna Palmira Silva a avut ghinionul să întâlnească în miezul zilei un alt cetățean britanic, de 25 de ani, și el recent convertit la Islam. Dacă Michael Adebolajo a avut un satâr, musulmanul doamnei Silva a avut o macetă.

La Londra, unul dintre numeroasele efecte benefice ale melanjului cultural, se reflectă si în recenta modă: pe străzi se poartă, drept ornamente vestimentare: satârul, cuțitul și maceta – ca la Mossul. După cum observăm, ele nu au numai o valoare estetică, ci și una utilitar- practică.

Musulmanul de culoare care a agresat-o letal pe Palmira Silva, a fost reținut de forțele de poliție. În timpul “interpelării” suspectului, un polițist a fost ușor rănit. Ofițerul de poliție John Sandlin, șeful anchetei, a studiat corpul, capul și maceta, după care a emis un comunicat în care concluzionează liniștitor: “Sunt ferm convins, având în vedere informațiile aflate în posesia mea, că această crimă nu are nici o legătură cu terorismul.”

Bineînțeles că nu! Când este vorba de decapitări, putem spune fără teama de a greși că acestea sunt deja niște tradiții culturale și religioase, practicate nu numai în Afganistan, Siria, Irak, Arabia Saudită și Nigeria, dar și în Turcia, Olanda și, mai recent, în Marea Britanie.

http://www.dailyrecord.co.uk/news/uk-world-news/edmonton-beheading-recap-updates-after-4164682

e456a010a354e1e59ebf267b18a08489-kFZH-U103028038767808tE-640x320@LaStampa.it

Când vorbim de modă nu putem uita Italia. Duminică, la Jesi, musulmanul nigerian Omobogbe, 25 de ani, bineînțeles fără serviciu, dar cu două macete, a pornit prin centrul orașului fluturându-și “tradițiile culturale” în timp ce striga: “Italieni de căcat, vă tai capul!”. Arestat înainte la Bologna, Pistoia, Fossato di Vico și ultima oară chiar la Jesi, pe 11 august, și de fiecare dată eliberat, junele Omobogbe a fost înconjurat de buni lui prieteni, carabinierii. Nu, nu a fost împușcat, așa cum s-ar fi întâmplat în Statele Unite, și asta pentru că statul italian a cheltuit numai anul acesta peste 1 miliard de euro ca să-i aducă în Italia, peste Marea Mediterana, pe Omobogbe și ceilalți asemenea lui. Prețiosul Omobogbe a fost imobilizat, nu înainte de a-l tăia cu maceta pe un ofițer de poliție.

http://www.lastampa.it/2014/09/02/italia/cronache/jesi-minaccia-i-passanti-armato-di-due-machete-selfie-dei-curiosi-nonostante-il-terrore-4tIalbVB25q95BhhTq7XbP/pagina.html

Omobogbe este urmașul vestitului ghanez  Mada Kabobo, trecut și el “lacul” de marina militară italiană, pentru a “săpa” la italieni, sau în italieni. Anul trecut la Milano, supărat că nu găsește o macetă în magazinele de profil milaneze, Kabobo a înșfăcat un hărleț și a inceput “să-i sape” pe italieni. A “săpat” definitiv 3 și parțial 4. Acum, numele lui este cunoscut în toată Italia. Dacă rămânea în locurile natale, ar fi murit un anonim, pierdut printre mulți alți “săpători” aidoma lui.

http://inliniedreapta.net/insemnare/free-kabobo/

Un fashion flash la Milano, Jesi și Londra. Și pentru că “moda” cere și ea sacrificii, cel mai recent sacrificiu pe altarul ei a fost doamna Palmira Silva. Fără îndoială nu va fi ultimul.

Update: Asasinul, supranumit în cartier „Fat Nick”, se numește Nicholas Salvadore, și era vecinul lui Palmira Silva. Practicant de „mix martial arts”, purta djellaba și se ruga chiar la locul de muncă.

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: