Jihadul anal

Tu-peux-etre-homosexuel-un-peu

În 2009, la Djeddah, teroristul islamist Abdullah Al-Asiri, membru Al-Qaeda, a încercat să-l asasineze pe prințul saudit Muhammad Bin Nayef, detonând o bombă pe care o avea ascunsă în…anus! Asta s-a întâmplat exact în momentul în care îi mărturisea prințului că va renunța la viața de jihadist. Prințul a fost rănit, dar a scăpat cu viață, în timp ce șhahidul, cu c..ul făcut praf, a plecat fericit la întâlnirea cu cele 72 de tinere superbe ce-l ademeneau feciorelnic din paradisul lui Mahomed.

http://www.theguardian.com/world/2012/may/11/underwear-bomb-plot-mi6-cia-leaks

Unii ar putea pune la îndoială faptul că Abdullah Al- Asiri a ajuns la destinația râvnită atât de tare de toți musulmanii adevărați, și asta pentru că gestul lui nu pare deloc a avea vreo legatură cu Islamul. Se înșeală! Când vine vorba de participarea la Jihad, adică de cea mai importantă îndatorire a unui musulman, totul este permis. Chiar dacă ajungi șhahid pe cale anală. Și eu am avut dubii asupra acțiunii lui Abdullah Al- Asiri, dar asta până am aflat că postul de televiziune Fadak TV, ce emite prin satelit dintr-una din capitalele lumii musulmane – Londra – a pomenit în emisiunile sale despre fatwa dată de șeicul Abu Al-Dima Al-Qasab. Fatwa permite, în cazul participării la operațiuni sinucigașe, introducerea capsulelor explozive în anus. Dar pentru asta anusul trebuie lărgit, lucru ce nu se poate obține decât prin practicarea asiduă a sexului anal.

Dealtfel, șeicul Abu Al-Dima Al-Qasab a explicat în fatwa sa, cucernicilor jihadiști wahhabiți, de ce sodomia poate fi permisă în anumite condiții:

Sodomia este un principiu neîngăduit, prin urmare interzis. Dar Jihadul are prioritate, pentru că el este culmea – sanam – Islamului. Și dacă culmea Islamului nu poate fi atinsă decât prin sodomie, nu e nimic rău în asta, în conformitate cu normele juridice potrivit cărora: “Necesitatea face legal ceea ce este ilegal” și “Tot ceea ce este necesar pentru a îndeplini o datorie, devine la rândul său o datorie”. Ori, nici o datorie nu este superioară Jihadului. Cu toate acestea, odată ce ai fost sodomizat, trebuie să-i ceri iertare lui Allah, și să-i aduci multă laudă. Fii liniștit, fiul meu, pentru că Allah îi ridică pe mujahedini în funcție de intențiile lor. Și intenția ta, cu voia lui Allah, este de a salva Islamul. Îi cerem lui Allah să fii printre cei care ascultă discursul și face ceea ce este mai bine.

http://www.blog.sami-aldeeb.com/2012/06/21/il-est-licite-delargir-lanus-par-sodomie-pour-le-jihad/

Era să scriu “Mare-i grădina lui Allah”, dar tot am să spun ca mare dreptate a avut Barack Hussein Obama când a emis verbal următoarea fatwa: “Islamul ne învață pacea, dreptatea, echitatea și toleranța. Recunoaștem cu toții ca această mare religie nu poate justifica violența.”

Nici măcar anală, aș adauga eu.

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: