Intangibilii

64804_591393410883576_120310167_n-e13744495977191

Nu, titlul nu face trimitere la super filmul “Intouchables” – nu l-am văzut, dar criticii sunt entuziasmați – în care joacă super vedetele Omar Sy și  François Cluzet. “Renascentiștii” – cei care le știu pe toate – ar rosti imediat, aflând că nu de film vorbesc, numele marelui fotograf cubanez contemporan cu noi, Erik Ravelo. Și n-ar greși prea mult, pentru că așa se numește – în spaniolă Los Intocables – noul său proiect care are ca subiect abuzurile cărora le cad victime copiii din lumea de azi. Titlul proiectului face referire la acele persoane influente, de neatins datorită poziției pe care o ocupă în societatea occidentală, care îi maltratează și abuzează pe cei pe cât de mici, pe atât de lipsiți de apărare.

Abuzurile sexuale, crimele din mediul școlar, malnutriția, pedofilia, turismul sexual și razboaiele, toate aceste teme sunt atacate cu talent de marele artist, cu ajutorul singurei sale arme: fotografia șoc. Copii crucificați pe spatele călăilor! Normal, fiind vorba și de pedofilie, nu putea să lipsească din album imaginea preotului catolic cu un băiețel crucificat pe spatele lui. Doar astăzi, Biserica Catolică a devenit un fel de sinonim al pedofiliei, iar artistul nu putea rata ocazia de a-i scoate pe preoții ei din “camera obscură”, pentru a-i aduce iar la lumină, în fața opiniei publice. Proiectul lui Erik Ravelo s-a bucurat de un uriaș succes internațional.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2415423/Los-Intocables-Poignant-portraits-crucified-children-capture-evils-harm-children.html

 Am spus “n-ar greși prea mult”, pentru că este într-adevar vorba de pedofilie, abuzuri sexuale și comerț sexual, dar titlul nu se referă la preoții bisericii catolice sau turiștii sexuali occidentali, ci la cu totul alte personaje, care s-au dovedit mai intangibile chiar “decât acele persoane influente din societatea occidentală” de care pomeneam la început.

Între 1997 și 2013, în Rotherham, un orășel din nord-estul Angliei, 1400 de copii (aproape în totalitate fetițe albe) au fost victimele abuzurilor și ale exploatării sexuale. 1400 de copii în 16 ani! Crima la scara industrială! Și poliția a știut în tot timpul ăsta! Și servicile sociale au știut totul! Pentru că au fost sesizate în repetate rânduri. Dar nu era vorba de preoți catolici, așa că au tăcut! Mai mult, au obligat și presa locală să tacă! Libertatea de expresie și pedofilia din Thailanda, în Rotherham – oraș din Marea Britanie. Globalizare culturală.

Fetițe stropite cu benzină și puse să se uite la violuri în serie, sub amenințarea că vor fi incendiate! Apoi, violate la rândul lor! Fetițe de 11 ani violate de zeci de bărbați, sub amenințarea armelor de foc. 100 de copii născuți în urma acestor violuri. 16 ani, autoritățile locale, poliția și serviciile sociale, au știut și au tăcut!

THAILANDIA3

Cine erau Los Intocables? Cine erau călăii pe care artistul Erik Ravelo nu i-ar imortaliza niciodată în operele sale, purtând crucificate pe spatele lor niște fetițe? De ce? Pentru că ar dărâma barierele cenzurii, ar fi incorect politic, și atunci ar fi pedepsit și nu s-ar mai bucura de succesul uriaș de care se bucură azi. Ar fi trecut în “camera obscură”, aidoma celor 1400 de copii, și ai copiilor lor, din Rotherham.

Călăii au fost “cetățenii extralegali”, cei protejați de ideologia anti-rasistă, membrii marcanți ai societății multiculturale britanice, adică membrii bandelor de musulmani pakistanezi, de data asta din Rotherham. 1400 de copii! Enormitatea acestei cifre a șocat și a bulversat Marea Britanie. Ziarele dezvăluie că frica de a nu fi acuzați de rasism, teama de a nu fi acuzați de încălcarea preceptelor demente ale noii ideologii, Corectitudinea Politică, i-a făcut pe toți părtași la crimă în masă – primari, politiști, ziariști, funcționari ai serviciilor sociale. Marea Britanie de azi, o societate lobotomizată, victima unui terorism mental care a depășit și limitele imaginate de marele George Orwell.

 Ziarele engleze, cele care l-au numit pâna acum: “extremist”, “fascist”, “rasist”, “xenofob”, dezvăluie azi că Tommy Robinson a semnalat și el, încă de acum câțiva ani, ce se petrecea în Rotherham. Urmarea?  “Rasistul” a primit vizita polițistilor din South Yorkshire – acolo unde este situat orașul Rotherham – care, înarmați cu arme automate, i-au percheziționat cu mult “profesionalism” toată casa, sub ochii soției și ai copiilor. În timpul acesta “Intangibilii”, musulmanii pakistanezi, își desăvârșeau “opera” în liniște, violând fetițe albe fără a fi deranjați! Politia britanică era ocupată: combătea rasismul!

Și asta conform tradiției, pentru că nu este prima dată și nu va fi nici ultima. În 2012, justiția britanică a condamnat la închisoare o întreagă bandă de “prădători sexuali” pakistanezi. Cei 8 musulmani pakistanezi și unul afgan, au violat și obligat să se prostitueze 47 de adolescente (toate albe), cu vârste între 13 și 15 ani. Au primit, în total, 77 de ani de închisoare; în câțiva ani vor fi liberi! Un singur lucru i-a impiedicat să nu le vândă la târgul de sclave: Londra nu este încă Mossul. Timp de mai mulți ani, ca și la Rotherham, poliția nu a luat în seamă sesizările victimelor, pe motivul că “nu erau credibile”! Și asta pentru că erau implicați “Intangibilii”, și pentru că singura  “lege” care este respectată dictează imperativ:“Say No To Racism”. Valabilă pentru cei invadați, dar nu și pentru invadatori.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2141279/Rochdale-child-sex-trial-Police-hunt-40-suspects-promise-arrests.html

Adil Khan, Mohammed Amin, Abdul Rauf, Mohammed Sajid

Mohammed, Abdul, Kabeer, Adil, Hamid, Arfan, corect politic și mediatic: “asiatici”. Adică un fel de chinezi, coreeni, japonezi, indieni sau tibetani. Confuzie intenționată, dar lipsită de importanță, nu? În realitate, musulmani pakistanezi și afgani. Adică “cetățenii extralegali”, sau “Intangibilii” unei societăți ce a devenit dependentă de drogul propagandei anti-rasiste, riscând să se stingă din cauza unei “overdose”. Ei nu vor fi niciodată personajele principale ale unui proiect artistic, care să-l facă pe autorul lui să se bucure de un succes mondial.

 

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: