“Femeia supusă” este îndemnată să se împotrivească

6a01156fb0b420970c01901dc0c07a970b-800wi

Dar al Sulh – Casa Înțelegerii: teritoriu străin, unde musulmanii practică pacea momentană, armistițiul temporar.

Dar al Harb – Casa Războiului: teritoriu unde imperativă este cucerirea. Pământul necredincioșilor devine zonă de război. Datoria sfântă a oricărui musulman este să participe la “Jihad”.

Dar al Islam – Casa Islamului: teritoriu unde musulmanii sunt stăpâni și Islamul domină. Creștinii și evreii sunt minoritari și tolerați. Ei au statutul de “dhimmis” (supuși), plătesc un impozit și sunt privați de majoritatea drepturilor civile. Păgânii, politeiștii, ateii, sunt vânați. Întreaga populație este obligată să se supună preceptelor Islamului. Codul de legi islamic Șharia este în vigoare.

În Irak, “Casa Războiului” s-a ridicat déjà și se extinde, ba chiar Abu Bakr Al-Baghdadi a proclamat, pe o parte din teritoriul sirian și cel irakian, Statul Islamic, adica Dar al Islam. În Dar al Harb, Jihadul dovedește ce crime inimaginabile până acum omului modern sunt în stare să făptuiască adepții “Religiei Păcii” – cum numesc Islamul propagandiștii lui și idioții utili. Creștinii și minoritatea yazidi au fost obligați să plece într-un tragic exod, fiind victimele barbariei mujahedinilor sunniți. Mii de morți, lăcașuri de cult distruse,  jafuri, violuri, execuții în masă, decapitări, târguri de sclavi. Vremurile profetului Mohamed s-au întors, iar crimele sunt islamic corecte. În Dar al Islam, la Raqaa, în capitala Califatului, toată lumea se supune Șharia, iar puținii creștini care n-au fugit, plătesc impozit.

Totul s-a petrecut și se petrece încă sub ochii indiferenți a lumii occidentale, care s-a mulțumit să condamne retoric crimele contra umanității comise în Irak. Se pare însă că decapitarea lui James Foley va aduce o schimbare de atitudine, și asta mai ales din partea americanilor pentru că europenii, închiși de ideologia pluralistă și universalistă în cușca multiculturalismului, sunt în continuare destul de liniștiți. Dezvățați să combată violența prin violență, își imaginează probabil că un ocean uriaș îi desparte de sursa răului.

Manifestation-contre-les-caricatures-de-Mahomet-Londres-vendredi-03-02-06-1

Ziaristul italian Lorenzo Cremonesi i-a luat un interviu la Erbil, în Kurdistan, monseniorului Amel Nona – arhiepiscopul chaldeean de Mossul. În vârstă de 47 de ani, monseniorul Amel Nona nu este numai una dintre victimele jihadului, ci și un foarte bun cunoscător al realității societăților musulmane din Orientul Mijlociu. El a declarat încă de la inceputul interviului: “Suferințele noastre de azi constituie preludiul celor pe care voi, europenii și creștinii occidentali, le veți suferi într-un viitor apropiat.” Pasajele din interviu nu lasă nici o urmă de îndoială ca împotriva barbariei, violența și nu toleranța este cea mai bună armă:

“Mi-am pierdut dioceza. Locul fizic al apostolatului meu a fost ocupat de musulmanii radicali care vor să ne convertim sau să murim. Dar comunitatea mea este încă vie (…). Va rog încercați să ne înțelegeți! Principiile voastre liberale și democratice nu valorează nimic aici. Trebuie să regândiți realitatea noastră din Orientul Mijlociu, pentru că primiți în țările voastre un număr din ce în ce mai mare de musulmani. Voi înșivă sunteți în pericol! Trebuie să luați decizii ferme și curajoase chiar cu prețul de a vă contrazice principiile. Vă închipuiți că toți oamenii sunt egali (…). Dar acest lucru nu este adevărat. Islamul nu spune că toți oamenii sunt egali. Valorile voastre nu sunt ale lor. Dacă nu veți înțelege asta la timp, veți deveni victimele inamicului pe care l-ați primit în casa voastră.”

http://www.corriere.it/esteri/14_agosto_10/nel-campo-cristiani-stremati-990dca94-2058-11e4-b059-d16041d23e13.shtml

Europa este în prezent, pentru zecile de milioane de musulmani care o colonizează, Dar al Sulh. Unul dintre fundamentaliștii islamici prezenți în noiembrie 1999 la întrunirea de la Creteil, spunea atât de sugestiv: “Acest Continent ni se oferă, sau mai degrabă Allah este cel ce ni-l oferă, ca un războinic mândru transformat într-o femeie supusă.”

http://archives-lepost.huffingtonpost.fr/article/2009/08/10/1652882_l-islam-est-vu-comme-la-boite-de-pandore-pour-les-uns-ou-comme-une-bombe-a-retardement.html

Azi, în Europa, “supunerea” liderilor ei politici este de necontestat, iar ce părea în urmă cu 15 ani de domeniul ficțiunii, a devenit realitate: mii de jihadiști (cetățeni europeni) luptă sub flamura neagră a Jihadului, în timp ce fundamentaliștii rămași acasă o flutură nederanjați pe străzile marilor orașe! Plătind sub diverse forme “impozit” colonizatorilor, care sosesc în număr din ce în ce mai mare, “Femeia supusă” încearcă să treacă în Dar al Islam, fără a mai trece și prin Dar al Harb. Iar dacă monseniorul Amel Nona și-ar rosti avertismentul la Paris sau Londra, și ar fi reclamat, ar fi condamnat pentru islamofobie!

 

 

 

 

Anunțuri

2 comentarii

  1. […] 2 Femeia supusă e îndemnată să se răzvrătească. Pentru că nu toţi oamenii sunt lipsiţi de viziune, unii au planuri pe termen lung. Dar “termen lung” e ceva relativ. […]

    1. Banuiesc ca va referiti la musulmani atunci cand vorbiti despre „planuri pe termen lung”. In cazul acesta aveti perfecta dreptate! De la Hasan Al-Banna, fondatorul Fratiei Musulmane, si Sayyd Qutb – unul dintre primii ei martiri – pana la liderii islamisti de azi, toti au urmarit infaptuirea maretului vis al Comunitatii musulmane mondiale -Oumma – care sa stea sub egida Califatului. Pentru oamenii lumii civilizate moderne asa ceva pare o nebunie, pentru ei nu. Isi fac un titlu de glorie sa infaptuiasca ceea ce pe vremea lui Al-Wahhab, in secolul 18, parea o utopie: reintoarcerea la originile Islamului, atunci cand musulmanii, dand dovada de o netarmurita credinta in vorbele si faptele Profetului. au cucerit in doar doua secole un teritoriu urias. Huntington remarca pe buna dreptate ca teritoriul statelor musulmane s-a marit 5 ori in cursul secolului 20. Lumea musulmana este organizata pe criteriul religios la ONU, iar ofensiva renasterii islamice continua. Am intalnit de multe ori la liderii miscarii islamiste din diferite tari ale globului, acelasi mesaj: indiferent ca voi muri acum, indiferent ca va dura inca doua secole, Califatul Mondial va fi constituit! Imi imaginez ca proiectul lui Al-Wahhab – readus la lumina acum 100 de ani de Al- Banna si continuat azi cu speranta ca in doua secole va fi infaptuit – este un proiect pe termen lung. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: