Takbir! Allah Akbar!

Franta

ICM Research – un institut de sondare a opiniei publice cu sediul în Marea Britanie – a avut curiozitatea să cerceteze de câtă susținere se bucură în randul cetățenilor din câteva țări europene, Jihadul din Orientul Mijlociu. Fiind francofil, m-am bucurat imens atunci când am văzut că, și aici, Franța ocupă primul loc. Cei curioși trebuie să afle că Franța e prima și în ceea ce privește numărul de mașini incendiate voluntar într-un an: 34 441! Vreau să-i văd și eu pe ăia în stare să întreacă Franța, pentru că americanii au încercat dar n-au reușit să incendieze decât 12500 de mașini. La Francetoujours numéro 1!

Da, 15% dintre francezi sunt de acord cu Războiul Sfânt dus împotriva necredincioșilor și apostaților din Siria și Irak, de către jihadiștii Statului Islamic condus de Abu Bakr Al-Baghdadi. Dintr-o mie, 150 de francezi se dau în vânt după crucificări, decapitări, lapidări, amputări, execuții în masă, violuri în serie și târguri de sclavi!  Asta înseamnă că, din 65 de milioane, aproape 10 milioane de francezi sunt fanii Șharia și ai Califatului!

Nu pot să nu mă gândesc că tot vreo 10 milioane de francezi nu sunt suporterii Franței la fotbal, ci ai Marocului, Algeriei, Tunisiei și Turciei. Păcat că Hamas și Statul Islamic nu au încă echipă. Dar ar trebui să-și facă, cu toate că pe vremea Profetului nu se juca fotbal, deoarece au atât de mulți ultrași în Franța. Legătura asta între sondajul ICM și fotbal o consider, totuși, forțată.

Rămâne de reliefat încă un lucru important: faptul că în Hexagon, multiculturalismul s-a impus fără discuție. O respinge el, pe bună dreptate, prezumția referitoare la supremația civilizației franceze în Franța, și a încrederii în cultura franceză, contribuind decisiv la dispariția tradițiilor și a valorilor proprii, dar i-a ajutat imens pe francezii de origine să se integreze în peisajul culturii musulmane. Până și ministrul de interne, domnul Bernard Cazeneuve, deși sunt sigur ca n-a răspuns sondajului, și-a afirmat cu tărie susținerea pentru jihad, declarând ferm: “Nu este un delict să chemi la Jihad”! Dacă l-ar fi auzit, mujahedinii Califatului și-ar fi strigat victoria: “Takbir! Allah Akbar!”.

Unii susțin, cu argumente, că statul impune multiculturalismul ca formă de inginerie socială. Uitându-ma la declarațiile pro – islam ale președinților și prim miniștrilor francezi, nu cred! Cine ar fi tâmpit să conduca Statul și să devină în mod voluntar subiect și victimă, daca acest experiment social ar fi periculos ? Prin urmare, de multiculturalism numai de bine.

download (1)

În sondajul ICM Research, Marea Britanie se clasează pe locul secund, dar la mare distanță de Franța: doar 7% dintre britanici susțin Califatul și apreciază strategia jihadului. Asta poate și pentru faptul că au avut parte de binefacerile jihadului mai mult decât francezii. Islam-Semtex a avut grijă să se facă cunoscut din subteranele metroului până pe Piccadilly Circus, tranșând și distribuind englezi făcuți bucăți, în repetate rânduri. Cei care n-au beneficiat de un astfel de tratament, și-au cerut scuze și viața a continuat. Așa că atunci când, ducând jihadul mai departe, Michael Adebolajo l-a ciopârțit și decapitat la Londra pe soldatul Lee Rigby – vinovat de a fi luptat în Afganistan – britanicii erau déjà blazați. Excepția, o batrânică de 85 de ani care a protestat, a fost arestată! Și cu toate că viața a continuat, britanicii au ținut ei minte ceva din moment ce doar 7% îi susțin pe mujahedinii lui Allah; adică, nici 5 milioane de persoane.

Trebuie să fiu obiectiv însă și să recunosc: o avea Franța circa 2000 de cetățeni plecați să lupte în jihad, dar tot un britanic i-a tăiat capul americanului James Foley! Așa că, deși Marea Britanie n-are decât vreo 500 de jihadiști în oastea califului Abu Bakr Al- Baghdadi, trebuie să stea acolo unde îi este, pe merit, locul: pe aceeași treaptă a podiumului cu Franța.

download

De Germania nici nu îmi vine să mai pomenesc: pe locul 3 cu doar 2%! Dar o fac pentru că am încredere în nemți. Stiți de ce. Vor reveni în forță! Și asta nu numai pentru că, în Siria și Irak, câteva sute de jihadiști germani luptă alături de frații lor musulmani din Franța, Anglia, Olanda, Belgia și Cecenia, sau pentru că un neamț wahhabit a refuzat să dea mâna, ca să  nu se murdărească, cu impura hormah (femeie) Doris Schröder-Köpf, comisarul pentru integrare al landului Saxonia inferioară. Mă gândesc cu încredere la cei 4500 de fanatici salafiști germani, al căror număr crește neîncetat, și la musulmanii care au sub control centrele de primire a azilanților. Primii au reușit de curând să atace și să împrăștie, cu toată opoziția poliției, o manifestație pașnică a yezidis-ilor irakieni din Germania, care cereau ajutor pentru frații lor rămași în Irak. Iar cecenii din azilele de refugiați i-au convins pe creștinii sirieni care au ajuns în Bavaria, că au ramas tot niște porci, care n-au scăpat de jihad nici aici. Creștinii irakieni s-au hotărât să plece; cei nemți vor pleca mai târziu.

http://www.br.de/mediathek/video/sendungen/report-muenchen/report-fluechtlinge-asylbewerber-100.html

10350348_717590654981472_2762877611750311781_n

Sub poarta Brandenburg, tinerii germani se fotografiază zâmbind fericiți în timp ce afișează mândri steagul negru al Califatului. “Takbir! Allah Akbar!” La Haye, în Olanda, lună trecută, musulmani și olandezi de origine, înfrățiți, au fluturat steagul Califatului la o manifestație pro-Statul Islamic. “Takbir! Allah Akbar!”  În Franța, în acest week-end, se vor desfășura mai multe manifestații pro-Hamas, sub steagurile Hamasului și ale Califatului. Va fi auzit iar strigătul de victorie: “Takbir! Allah Akbar!”. Realitatea din orașele europene confirmă sondajele. Musulmanii continuă să vină în valuri, în timp ce evreii au început să plece unul câte unul. Europenii par bucuroși de schimb. Scapă de evrei – 0,6% din populația lumii, 22% din Premiile Nobel decernate – și îi primesc cu brațele deschise pe cei ce reprezintă 25% din populația lumii (5 Premii Nobel). Dar ce șhaorme și kebaburi bune fac! Și să nu uităm de jihad!

Reclame

4 comentarii

  1. La shaormeria Dristor scrie ca toata carnea folosita este halal. Un prieten la intrebat pe un angajat al fast food-ului ce inseamna halal.
    Si acesta a raspuns foarte politically corect: animalele sunt taiate dupa rostirea unor rugaciuni.

    Probabil multi europeni nu stiu la momentul acesta ce inseamna halal. Vor afla curand pe propria lor piele.

  2. Da, vestita shaormarie din Dristor. La o statie, vis- a-vis de fosta fabrica Miraj (acum e un mall), in curtea interioara a unor blocuri este si o macelarie halal. A, sa nu uit de shaormaria de la poalele strazii Smardan, ce poarta un nume profetic „Califatul Selari”. Asta nu mai e politically corect dar merge: kuffarii sunt niste imbecili care-si umplu matul fericiti fara sa se intrebe: califat?

  3. Stii ce e interesant cu shaormeria Califatul Selari? Este un business autohton, facut de doi fosti angajati ai unor multinationale: http://www.zf.ro/companii/shaormeriile-calif-se-extind-in-militari-12901256

    1. Super informatia! Si eu care credeam ca sunt niste turci care se pisa pe noi. Nu mai zic nimic, pardon, „Takbir! Allah Akbar!” 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: