Tăietorii de capete respectă preceptele Coranului

asfitna

Cei care se arătau nerăbdători să vadă comunitatea internațională intervenind pentru ajutorarea creștinilor din Irak și stârpirea flagelului islamist, ar trebui să fie mulțumiți. Consiliul de Securitate al ONU – un alt nume sub care este cunoscută Organizația pentru Cooperare Islamică – a adoptat măsuri dure împotriva jihadiștilor. Astfel, la propunerea Marii Britanii, Consiliul a hotărât ca Statul Islamic și gruparea Jabhat Al-Nosra (filiala Al-Qaeda din Siria) să fie sancționate asemenea Rusiei: pe persoană fizică! Câtorva oficiali ai Califatului li s-au “înghețat activele” și au primit interdicție de călătorie; mai mult, a fost declarat chiar și “un embargou asupra armamentului”! Trebuie să recunoaștem că Marea Britanie a dat dovadă de curaj când a propus așa ceva.

Reprezentantul rus la ONU a subliniat cu satisfacție că această rezoluție “nu aprobă o acțiune militară”. Așadar, e foarte bine că este lăsată deschisă calea dialogului cu tăietorii de capete islamiști, și că vremea rezolvării unor astfel de conflicte pe calea armelor a trecut. Textul adoptat de Consilul de Securitate este menit să oprească nu numai ofensiva fulgerătoare a teroriștilor jihadiști, dar să aducă și o rază de speranță în sufletele sutelor de mii de creștini și yazidis, plecați într-un exod tragic pe un drum al cărui capăt se pierde în orizontul indiferenței. Mesajul transmis de ONU celor aflați în nevoie este deosebit de clar: “Nu sunteți singuri!”. Creștinii irakieni au aflat acest lucru, jihadiștii sunt alături de ei.

Califul Abu Bakr Al-Baghdadi și Abu Mohamed al Adnani, adjunctul său, sunt puși, acum, acolo unde le era locul: alături de miliardarii ruși Oleg Deripaska și Igor Sechin! Asemenea lor, nu se vor mai putea bucura vara de priveliștea Coastei de Azur, și iarna de tentațiile Courchevel-ului. Să recunoaștem: un destin necruțător!

Mai trebuie subliniat ceva: ghinionul fantastic pe care l-au avut Slobodan Miloșevici și cei din jurul lui, atunci când s-au apucat să-i mătrășească etnic pe musulmanii din Kosovo. Daca ar fi beneficiat de un astfel de “Consiliu de Securitate”, ar fi fost în siguranță! Așa însă au fost făcuți una cu pământul, săptămâni la rând, de loviturile aeriene date de o “comunitate internațională” hotărâtă să nu accepte jumătăți de măsură atunci când în joc sunt “drepturile omului”.

http://www.lejdd.fr/International/L-ONU-vote-une-resolution-contre-les-djihadistes-680424

Zilele acestea, o întrebare este pusă din ce în ce mai des: “Pentru ce nu vedem deloc manifestații ale musulmanilor împotriva măcelului din Irak?”. Doar peste tot s-au desfășurat manifestații contra intervenției Israelului în Gaza. Sute de mii de musulmani, și nu numai – din Statele Unite și până în Franța, Germania și România – au condamnat “reacția disproporționată” a Israelului, și și-au exprimat solidaritatea cu organizația terorist-jihadistă Hamas și “poporul frate palestinian”.

popejerusilum-6

Pînă și Sfântul Scaun s-a trezit din binecunoscuta-i letargie islamofilă, atunci când a observat că niciuna dintre marile autorități ale religiei islamice  – cu care se află de ani de zile într-un continuu, și unilateral fructuos, dialog inter religios –, în frunte cu reprezentanții celei mai mari universități din lumea musulmană – Al Azhar –, n-au condamnat barbaria făptuită de Statul Islamic în Irak. Bine, n-au condamnat ele nici atrocitățile inimaginabile săvârșite împotriva minorității creștine din Siria, dar acum s-au depășit niște limite corecte politic. Și de ce să o facă, dacă monseniorul Bernard Podvin – purtătorul de cuvânt al Conferinței Episcopilor Francezi – atunci când a avut prilejul, n-a făcut-o? Invitat la televiziunea Antenne 2, să vorbească despre situația creștinilor din Irak, monseniorul a reușit remarcabila performanță să nu rostească niciodată cuvintele “islam” și “musulmani”!

De ce nu spun nimic, imamii miilor și miilor de moschei ridicate de-a lungul și de-a latul Europei? De ce tac cei care propovăduiesc peste tot că islamul înseamnă pietate, toleranță, fraternitate, respect pentru viață și dragoste între popoare? Chiar, de ce tac toți, când sute de mii de oameni sunt alungați din casele lor – după ce le-au fost jefuite bunurile -, când bărbații sunt uciși, copiii răpiți, iar femeile vândute în piețele de sclavi? De ce nu spune nimic nici o autoritate religioasă islamică, când celor care nu vor să se convertească la islam le sunt tăiate brațele și picioarele, sunt uciși, răstigniți sau îngropați de vii? Întrebările acestea și le pun din ce în ce mai mulți în locuri unde ele nu așteaptă nici răspunsuri și nici comentarii, pentru că asta ar însemna islamofobie, si islamofobia este condamnată penal.

Cu toate acestea răspunsul e simplu: nu o fac pentru că nu au de ce să o facă, și dacă ar face-o ar încalca preceptele Coranului! “Băieții” ăia din Irak și din Siria, ca și cei asemenea lor din alte părți ale lumii, fac ce spune Coranul – cartea pe care marele profet Mohamed a scris-o la dictarea lui Allah însuși.

Images-nazism-00221

Nu a fost Profetul cel care a interzis tribul evreiesc Banu Qainuqa din Medina, și l-a forțat să emigreze în Siria? Nu a făcut Profetul la fel cu tribul evreiesc Nadir, pe care l-a alungat în deșert, în oaza Khaibar, unde doi ani mai târziu l-a exterminat, ucigându-i pe toți până la unul, dând astfel posibilitatea, azi, jihadiștilor din Hamas să defileze afișând salutul nazist în timp ce strigă mândri: “Khaibar, Khaibar”? Nu Profetul a fost cel care i-a exterminat pe toți bărbații adulți ai tribului evreiesc Banu Quraiza, le-a vândut femeile și copiii ca sclavi, și le-a jefuit bunurile? Și nu el le-a cerut adepților săi: “Omorâții pe necredincioșii care cad în mâinile voastre”? Și nu Profetul a scris în Coran – sura 33, versetul 26: “Și trebuie să-i faceți să iasă din fortărețele lor pe acei oameni ai cărții care s-au aliat, și trebuie să semănați groaza în rândurile lor; pe unii dintre ei să-i omorâți, pe alții să-i faceți prizonieri”? Și nu el le-a spus credincioșilor săi în sura 47, versetul 4: “Prin urmare, atunci când te întâlnești cu cei care nu cred, lovește-le gâturile. Apoi, când îi stăpânești, strânge-le lațul”?

Ei, cum pot să-i condamne autoritățile religioase islamice – de la simpli imami până la marii doctori în teologie islamică de la universitatea Al-Azhar – pe jihadiștii  Statului Islamic, când ei urmează întocmai exemplul și faptele Profetului Mahomed, precum și preceptele Coranului?! N-au cum să facă asta, chiar dacă acum a venit, în locul evreilor, și rândul creștinilor: deocamdată din Indonezia, Pakistan, Siria și Irak, până în Mali și Nigeria. Trebuie să-i înțelegem și noi, doar suntem creștini.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: