Șhahada în loc de Tatăl Nostru

img_3376_copy_small.jpg

Acum au găsit și creștinii irakieni să se lase decapitați, răstigniți și alungați din casele și orașele lor! Tocmai acum, sectanții yezidis au socotit că e momentul potrivit să se lase îngropați de vii, cu sutele, decapitați, împușcați și alungați în munți, cu zecile de mii. Tocmai acum, când “Nobel-ul pentru Pace” de la Washington pleacă în vacanță, și când comunitatea internațională n-a terminat de răcnit: “Salvați Gaza” și “Allah Akbar”!

Da, degeaba au murit soldații din trupele SEAL, la Benghazi, luptând unul contra 200 în timp ce Comandantul Suprem le urmărea sacrificiul pe monitoarele tv, după ce refuzase să le trimită ajutoarele cerute. Degeaba s-a lăsat sodomizat și apoi linșat, sau invers, ambasadorul american Christopher Stevens – al cărui trup a fost folosit pe post de berbec într-un dans ritual (mai degrabă un veritabil buzkași) dezlănțuit de către jihadiști în jurul focului ce mistuiau ambasada – în timp ce “Războinicul Indecis” se grăbea spre Air Force One, pentru a pleca în campania electorală.

Degeaba: creștinii din Irak n-au învățat nimic din toate acestea! Sau n-au știut că te lași hăcuit, împușcat, răstignit, lapidat, îngropat de viu, vândut ca sclav, pornești în exod, mori de foame și de sete în munți sau în deșert, atunci și numai atunci când agenda comunității internaționale, și mai ales a Marelui Președinte, e liberă!

Altfel, poți ajunge în situația patriarhilor orientali catolici și ortodocși reuniți la Dimane, în Libanul de Nord: să ceri ajutorul și intervenția “autorităților civile și musulmane din Orient”! Așteptându-se ca fenomenul “extremismului religios”, aflat în plină ofensivă, să fie de lungă durată, patriarhii au precizat: “Implorăm instanțele islamice sunnite și șiite să promulge decrete religioase (fatwa) care să interzică clar atacurile împotriva creștinilor și a altor nevinovați. Facem apel în continuare la toate parlamentele din lumea arabă și islamică să adopte legi care favorizează deschiderea, respingând clar orice formă de excludere religioasă a celuilalt (takfir), și responsabilizarea tuturor persoanelor care încalcă aceste legi”.

În cazul acesta “extremismul religios” se numește jihad, este prevăzut în Coran, iar autoritățile din lumea arabă și islamică nu au cum emite fatwa contra lui, pentru ca ar încălca voința lui Allah. Și conducătorii bisericilor creștine din Orient știu acest lucru, dar nu mai au cui să se adreseze, așa că au cerut ajutorul celor care îi consideră pe creștini, kuffari (necredincioși) – oameni de categoria a doua.

http://www.lorientlejour.com/article/879979/appel-des-patriarches-orientaux-aux-autorites-civiles-religieuses-musulmanes-passez-aux-actes-.html

Prin urmare, jihadul va continua sub ochii indiferenți ai comunității internaționale, care se mulțumește să condamne ferm, dar cu “suspendare”, crimele abominabile făptuite de jihadiști. Ban Ki – Moon califică epurarea religioasă “crimă contra umanității”, iar Barak Hussein mărturisește cu sinceritate tâmpă la plecarea în vacanță, referindu-se la jihadiști: “n-am prevăzut că vor avansa atât de repede”. În timpul acesta, marxista Catherine Ashton – mireasa Hamasului – tace complice. Se gândește, poate, la precursorii ei ideologici, care în Spania războiului civil făceau ceea ce fac azi luptătorii lui Allah în Irak-ul jihadului: devastau mănăstiri și profanau altare, omorau preoți și siluiau călugărițe, în timp ce dinamitau statuile lui Hristos! Și de ce să vorbești contra unui lucru care, ideologic, nu-i rău deloc, nu-i așa?

În urmă cu trei ani, într-o cuvântare ținută în catedrala din Versailles, cardinalul Philippe Barbarin – arhiepiscop de Lyon și prinț al Bisericii catolice – se lăuda că a învățat pe de rost “Șhahada” – principala rugăciune a islamului – pentru a putea să o rostească la căpătâiul musulmanilor muribunzi! Ar trebui ca înaltul prelat să-și reamintească “Tatăl Nostru” și, lăsând “blândele oițe” în blană de lup în grija imamilor, să-l rostească la căpătâiul creștinilor din Irak. Că de alt ajutor, cel puțin pentru o vreme, cu siguranță că n-or să aibă parte.

 

 

 

 

 

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: