Ce trebuia să știe, și n-a știut, Osama bin Laden

image.img

Pe vremea când cei doi vestiți teroriști, e vorba despre Yasser Arafat și Osama bin Laden, trăiau încă pe lumea aceasta, bin Laden a întrebat:

– Poți să-mi explici ceva, Yasser ? De zeci de ani, tu ai ucis sau ai pus să fie uciși bărbați și femei, copii și handicapați, chiar și sportivi în timpul jocurilor olimpice. Ai luat ostatici, ai deturnat avioane, ba chiar le-ai aruncat în aer. Trebuie neapărat să-mi explici, pentru că nu înțeleg! Astăzi, ești președinte și ți-au acordat Premiul Nobel pentru Pace, iar marii șefi de stat îți intind la picioare covorul roșu, în timp ce ziariștii se bat pentru cinstea de a-ți lua un interviu. Mai mult, primești milioane și milioane de dolari donatii de la Uniunea Europeană, ONU și Statele Unite! Iar eu? Eu, nefericitul, am făcut doar un atentat și sunt cel mai căutat dintre toți teroriștii lumii. Am ajuns să trăiesc ascuns în peșteri și în ascunzători subterane. Așadar, care este secretul tău?

 – Pe Allah, credeam că te prefaci, dar chiar ești idiot!

– Eu, i-a spus Arafat, n-am ucis decât evrei!

yasir-arafat-nobel-prize

Ieri, la Cairo, Tayysir Amro – ministrul adjunct al Economiei în guvernul de uniune palestinian – a declarat într-o conferință de presă, că valoarea pagubelor suferite de Gaza în urma ofensivei israeliene este estimată a fi între 4 și 6 miliarde dolari. El a indicat că în luna septembrie, în Norvegia, va avea loc o întrunire a donatorilor, în vederea colectării sumelor necesare pentru remedierea situației.

Asta pentru ca si Hamas ucide numai evrei!

Reclame

2 comentarii

  1. Si Ceasca a primit bani pt ca a scapat de ei 😉

    1. „Ceasca” a scapat si de nemti, si a primit bani si pentru asta. El, nu noi! In locul lor, in satele din Ardeal, au venit tiganii. Avantaj noi, c-asa-i in tenis, vorba lui Toma Caragiu. E bine sa scapi de evrei, sunt 0,6% din populatia lumii si detin 22% din totalul premiilor Nobel. Mai mult te incurca asta. Europa a scapat si ea de evrei, si a adus in locul lor 31 de milioane de musulmani… pana acum. Si continua sa vina in valuri. Iar „avantaj noi”, pentru ca astia sunt 25% din populatia lumii si au 5 Premii Nobel! Dar ce bune shaorme si kebaburi mai fac! 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: