Numărat, cântărit si împărțit

islamogaminmenaçant

Khomeini le-a spus: “Tot ceea ce este bun există datorită sabiei și în umbra sabiei! Oamenii nu pot fi făcuți ascultători fără sabie! Sabia este cheia către paradis, cel care poate fi deschis numai războinicilor sfinți! Sunt sute de alți psalmi coranici și hadithuri care încurajează musulmanii să prețuiască războiul și să lupte. Oare toate acestea înseamnă că islamul este o religie care îi impiedică pe bărbați de a purta război? Scuip pe sufletele proaste care pot să susțină așa ceva.”

Cu toate acestea, în înțelepciunea lor bovină, au acceptat nu numai să-i ofere refugiu, dar și să-l privească pasivi cum se pune în fruntea unei revoluții purtate în numele celui mai pur islam, care a aruncat la gunoi civilizația și influența occidentală. Khomeini le-a dovedit musulmanilor din întreaga lume că bărboșii purtători de turbane și fanaticii lor adepți pot nu numai să-l facă de râs pe Satan, dar fapt de necrezut, pot instaura și puterea patriarhală a Profetului, exact ca în urmă cu 1400 de ani, în zilele când Mahomed trăia. Lecția asta nu a fost uitată, ci urmată, așa că atunci când Hassan Al-Turabi – posesorul unui master la Londra și al unui doctorat la Paris – a instaurat Șharia (codul penal islamic) în Sudan, iar generalul Zia-ul-Haq a făcut-o în Pakistan, faptul a fost privit ca ceva foarte normal, deși Evul Mediu timpuriu îsi lărgea granițele, înghițind încă o parte din lumea secolului XX.

După câțiva ani de la victoria revoluției iraniene, în timpul razboiului cu Irakul, “valurile umane de copii” inventate de Ayatollah, detonau câmpurile de mine ale armatei irakiene și mii de șhahizi imberbi plecau în paradisul profetului, pentru prima dată după 1400 de ani. Cu toate acestea, toți au fost de acord atunci – de la ONU la media internațională – că ar fi pierdere de vreme numărarea zilnică a copiilor morți în război. Tot în căutarea drumului spre paradis, războinicii Hezbollah-ului iranian au reintrodus terorismul sinucigaș in epoca modernă, aruncându-se în aer, în 1983, în războiul ce devasta Libanul – pe care acum îl stăpânesc în parte. Nimic din toate acestea nu-i împiedică azi pe liderii lumii civilizate, ca în timp ce susțin că islamul aflat în expansiune este “Religia Păcii”, să negocieze abulic cu cei “ce scuipă pe sufletele lor proaste”, așa zisa dezarmare nucleară a Iranului. Și o vor face până în clipa în care acesta va avea și o “sabie” atomică. Până atunci își astupă infantil urechile pentru a nu auzi avertismentele Israelului – ultimul războinic din Rondul de Noapte.

S-au bucurat tâmp și atunci când, profitând de mișcările sociale de masă ce au dus la căderea de la putere a dictaturilor laice, fundamentaliștii islamiști au pus mâna pe putere în Egipt și Tunisia. Au botezat ofensiva religioasă a wahhabism-ului sunit “Primăvara Arabă”, și și-au exprimat dorința de a sponsoriza instaurarea “democrației liberale” de către mujahedinii profetului Mohamed. Pentru asta, n-au ezitat să-și bage mâna adânc în buzunar. N-a contat că Mohamed Badie – ghidul suprem al sectei islamiste Frăția Musulmană – a spus, referindu-se la viitorul Egiptului: “Proiectul va începe cu crearea unui guvern solid și se va termina prin stabilirea unui califat islamic drept”.

Aflați în transă, liderii politici occidentali și vuvuzelele mediei internaționale au continuat să aplaude festiv “tânăra democrație egipteană” și atunci când Khairat Al-Shater – ghidul suprem adjunct al Frăției – le-a scuipat vestea direct în față: “Știți cu toții că misiunea noastră principală, ca Frați musulmani, este de a întări religia lui Allah pe pământ, de a organiza viața noastră și viața poporului pe baza islamului, de a dezvolta Oumma (comunitatea islamică mondială n.a.) și civilizația sa pe baza islamului, și să convingem poporul să i se supună lui Allah pe pământ… Astfel, am învățat că trebuie început prin construirea individului musulman, a familiei musulmane, a societății musulmane, a guvernului islamic, a Statului islamic global… Fiecare persoană din societate trebuie să fie, conform islamului, un coran pe 2 picioare; acțiunile sale trebuie să fie conforme Coranului; credința sa, rugăciunea sa, obiceiurile și relațiile sale, întregul său comportament, gândurile și emoțiile trebuie să fie conform islamului dezvăluit lui Mohamed de către Allah Cel Atotputernic”.

Au continuat să spumege retoric în frunte cu hussein-ul de la Casa Albă, apărând “democrația coranului pe 2 picioare”, și atunci când 20 de milioane de egipteni au ieșit în stradă pentru ai înlătura pe sectanții bărboși care, prin glasul lui Yusuf Al-Qaradhawi – liderul spiritual al Frăției –, le promiteau viitorul biciului și al mâinilor amputate. Demența mediatică a Al-Jazeerele occidentale a calificat fapta egiptenilor drept o “umilire a democrației”!

“După ce a ratat diligența primăverilor arabe, a revoluțiilor din Tunisia și Egipt, diplomația franceză a prins din urmă trenul Istoriei și merge să salveze Benghazi-ul” – scria ironică ziarista franceză Veronique Rigolet, atunci când Nicolas Sarkozi – “cocoșul francez” ce “ciugulise” înaintea campaniei electorale, “punguța” cu 50 de milioane de euro dăruita de Moammar Al-Ghaddafi – s-a hotărât să elibereze Libia de dictatorul ce-i fusese sponsor electoral.

Butaforia cu înfățișare antropomorfă de la Palatul Élysée spunea atunci:Alături de partenerii noștri arabi, europeni, nord-americani, Franța este decisă să-și asume rolul, rolul său în fața istoriei.”  Și mujahedinii grupărilor islamiste din Benghazi, afiliate Al-Qaeda, au pornit spre Tripoli mărșăluind sub steagul negru cu litere arabe albe al teroriștilor salafiști și al califatului islamic, în timp ce avioanele de luptă franceze le deschideau calea făcând una cu pământul trupele și tancurile dictatorului!  “Democrația liberala Al Qaeda” , drapată în burqa, era instaurată în Libia de către Franța, Statele Unite și Qatar, în timp ce “cocoșul” lui Carla Bruni spunea: Popoarele arabe au ales să se elibereze din robia în care ele se simțeau închise de atât de mult timp”.

După “eliberare”, Libia s-a scufundat în haos și anarhie, urmând legea Al-Qaeda. Acum, în Tripolitania, sunt la putere milițiile islamiste Misrata – afiliate Fraților Musulmani și aprovizionate constant de Turcia și Qatar –, iar în Cirenaica, jihadiștii islamiști susținuti de Qatar au reușit să zdrobească ofensiva lansată de trupele generalului Haftar. Islamiștii au cucerit în urmă cu câteva zile principala bază militară din Benghazi, iar  milițiile Misrata au zdrobit definitiv rezistența din Tripoli. “Sufletele proaste”, din Franța, Marea Britanie, Statele Unite și Italia, și-au evacuat aerian sau naval personalul diplomatic și cetătenii. În comedia neagră a cărui scenariu l-au scris, scenariștii, care se visau regizori, au devenit niște simple marionete obligate să-și parodieze “rolul jucat în fața istoriei”, în timp ce teritoriul stăpânit de întuneric continua să crească.

În Siria, jihadul pentru instaurarea “democrației” a fost sprijinit încă de la început de Barack Obama, nelipsit în astfel de momente. Cel care l-a făcut prin prestația sa ca președinte să para Churchill până și pe bufonul trist care a fost Jimmy Carter, a luat poziție contra “brutalității neobosite” a dictatorului Bașhar Al-Assad, și i-a cerut acestuia “să se retragă de la putere”. Ayman Al-Zawahiri – șeful Al Qaeda – a ordonat și el “leilor sirieni” răsturnarea regimului anti-islamist canceros de la Damasc, “care sufocă libertatea oamenilor din Siria”. Li s-au alăturat Liga Arabă și Uniunea Europeană! Barack Hussein Obama, Ayman Al-Zawahiri şi Al Qaeda, Liga Arabă şi Uniunea Europeană, împreună contra dictaturii de la Damasc, cântând în cor pe aceeaşi voce pentru instaurarea democraţiei şi a libertăţii într-un loc în care existenţa autoritarismului era la fel de normală ca prezenţa nisipului în deşert! Consens total între totalitarismul islamist și democrația occidentală, pentru instaurarea Șharia pe pământ sirian. Cei pentru care religia este opiumul popoarelor, înfrățiți cu cei care fără acest drog intră în sevraj! Din Europa civilizată, altadată creștină, au plecat la jihad ca să elibereze Damascul de “eretici”, mii de jihadiști francezi, englezi, belgieni și germani. Cu consimțământul tacit al guvernelor respective!

In-Syrian-civil-war-emergence-of-Islamic-State-of-Iraq-and-Syria-boosts-rival-Jabhat-al-Nusra

Și rezultatele n-au întârzâiat să apară. “Democrația” lui Barack Hussein și Ayman Al-Zawahiri și-a arătat adevăratul chip: dupa 3 ani de război civil și 170000 de morți, cei care le scot adversarilor uciși inimile din piept și le mănâncă la “dineuri” postate pe YouTube; cei care îi decapitează și îi crucifică pe creștini, în timp ce îi împușcă sau îi biciuiesc pe musulmanii care au încălcat Șharia lui Barack Hussein și Al-Zawahiri, stăpânesc o mare mare parte din Siria, și au atacat de curând Libanul. La Raqaa – capitala noului Califat Islamic proclamat de doctorul în teologie islamică, Abu Bakr Al-Baghdadi – brigada jihadistă de femei, formată din nevestele mujahedinilor, impune cu biciul femeilor siriene preceptele codului islamic, iar la Mossul, în timp ce bărbații lor își decapitează dușmanii și lapidează femeile, Califul îi alungă pe creștini vestindu-i că “nu va rămâne nimic pentru ei decât sabia” . Și asta pentru că, pentru islam, nu s-a schimbat nimic în 1400 de ani, rămânând valabil ceea ce spunea și Ayatollahul în urma cu 4 decenii: “Tot ceea ce este bun există datorită sabiei și în umbra sabiei!”. Și sabia face acum lumină în întunericul de ev mediu ce se așterne sub flamura neagră cu litere albe ce flutură peste Siria și Irak.

Pe 10 iunie jihadiștii ISIS au cucerit Mossul-ul, pe 11 iunie jihadiștii Hamas au atacat Israelul! Așa cum au făcut-o și în 2006, 2008 și 2012! De ce? Pentru ca acțiunea să fie concertată și, pentru că așa cum spunea Ali Benhadj (vicepreședintele Frontului Islamic Algerian): “Dacă un crez, o credință, nu este udată periodic cu sânge, nu crește”.

“Doar o coincidență”, ar spune cei care și-au făcut din justificarea crimelor inamicului și atacarea celor care îndrăznesc să i se opună, strategie de apărare și crez sfânt. Conștient că atunci când barbarii te atacă nu negociezi, ci ripostezi, Israelul a răspuns ferm. Pentru cei care, raționali, nu taie nici măcar un pui de găină, ci îl manâncă la McDonalds gata preparat, în timp ce îi împiedică pe bărbați să poarte război; pentru cei ce cred că teroriștii nu sunt criminali, ci martiri, crimele nu sunt crime, iar ucigașii sunt niște eroi; pentru cei ce cred că nu mai există națiune, ci doar “societate civilă”, și nici inamici, ci doar “concurenți”; pentru cei care s-au aliat cu dușmanii rațiunii închipuindu-și ca iraționalul a devenit rațional, iar sloganul “Peace now” scris pe un tricou poate devia gloanțele unui kalașnikov, reacția Israelului a fost “criminală”, “disproporționată”, “monstruoasă” și “genocidară”.

Prin urmare, ONU și Obama (aliat din nou cu Turcia și Qatar), conectați la aparatele islamului, și-au făcut auzite vocile, cerând Israelului să nu-și agreseze agresorul! Uniunea Europeană li s-a alăturat în acest non-combat repetat și previzibil, apărându-i pe cei care au declarat cu nonșalanță: “Ne vom duce poporul la moarte”! Și asta pentru că, asa cum spunea Abdullah Azzam, părintele jihadului global: “Gloria nu își clădește înaltul edificiu decât din cranii. Onoarea și respectul nu pot sta decât pe o fundație de mutilați și cadavre.”

14641732001_4a5cbe3b53_b

În timpul acesta, pe străzile orașelor franceze și germane, zeci de mii de islamiști au ieșit să strige “Moarte Evreilor” și “Trăiască Hamas”, mai fericiți decât frații lor, care nu au voie să facă lucrul acesta la Jeddah, Cairo, Amman sau Tunis. Imamii din Hamburg sau Paris, cei care spun în moschei, în arabă, “Necredincioșii ne sunt dușmani. Tăierea capetelor e o grozăvie, dar asta e prea puțin pentru dușmanii noștri”, dar care vorbesc în franceză sau germană despre “religia păcii”, sunt mulțumiți de “produsele” educației lor. Li s-au alăturat islamiștilor, sub steagurile Hamasului și cele negre cu litere arabe albe ale Califatului, mii de idioți utili, care au strigat excitați cerebral cunoscutul strigăt de victorie, “Allah Akbar”, pentru că, așa cum bine constata cineva: “s-au simțit deodată slobozi și datori să se răfuiască, odata pentru totdeauna, cu sângele strămoșilor, cu temelia caselor în care s-au născut, cu viața geniului european și cu gloria lui, strânsă sub fruntea statuilor”.

În timp ce steagul Califatului flutură la Raqaa, Alep, Mossul, Benghazi, Paris și Berlin, iar ministrul de interne francez asigură că literatura jihadistă ce se vinde în supermarketurile franceze și chemarea la jihad, sunt legale, “comunitatea internațională” a obligat Israelul să se retragă din Gaza. Hamas a câștigat iar pacea, și așezat confortabil pe o “fundație de mutilați și cadavre” poate să-și omoare din nou proprii copii, punându-i să sape tunele, așa cum Ayatollahul i-a omorât punându-i să demineze câmpurile de mine. Iar ONU, Casa Albă, UE și tonomatele islamiste vor hotărî brusc că au și altceva mai bun de făcut decât să numere mortii; asta până la proxima ocazie, când Hamas va ataca din nou Israelul. Va avea grijă să fie pregatit pentru asta, comunitatea de entități gelatinoase ce plătește supusă zakatul cuvenit teroriștilor jihadiști, în timp ce-i protejează cu blandețe multiculturală pe toți cei care cred cu fanatism în deviza: “Allah este scopul nostru, profetul este șeful nostru, Coranul este Constituția noastră, jihadul este calea, martiriul este marea noastră speranță.” O viata dedicată supunerii și mortii, asta este marea ofertă a islamului!

Ulemma de la Casa Albă a spus, neputându-și ascunde credința: “Viitorul nu va aparține celor care-l denigrează pe Profetul islamului”. E greu de contrazis, mai ales azi, când jihadul mondial este în plină ofensivă, din Pakistan, Afganistan, Iran, Irak, Siria și Liban până în Libia, Mali, Nigeria, Somalia și Kenia.

Văzând determinarea “războinică” cu care reprezentanții unei civilizații, altădată aflată în plină expansiune, îi sprijină pe islamiști, sau prudența și abilitatea lașă cu care se feresc să-i condamne, cei care nu vor să-l imite pe Obama ar putea cita cuvintele care vestesc biblic apropierea unui pericol iminent: “Numărat, cântărit și împărțit”.

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: