Rasele nu mai există! Au fost doar o invenție socială!

B7WoOO

Între 1935 și 1964, un stat totalitar a impus drept doctrină oficială o șarlatanie științifică. Promotorul ei, “marele savant” Trofim Lîsenko – președintele Academiei de Științe a URSS – a fost cel care a constatat că biologia comitea marele păcat de a contrazice materialismul dialectic, și era incompatibilă cu dialectica naturii în versiunea lui Engels. Prin urmare, Lîsenko a respins teoria cromozomică, a negat existența genelor și a acuzat genetica, cu acordul lui Stalin, de deviere “fascistă” și “troțkist-buharinistă”!

Devenită politică de stat, agrobiologia lîsenkistă a fost introdusă obligatoriu în toate colhozurile. Ea a interzis folosirea îngrășămintelor și a hibridărilor, deoarece “se știa că” fiecare specie se transformă, de la sine, fără nici o încrucișare: secara devine, de la sine, grâu, pinul devine brad, și varza se face conopidă! “Marele savant” a impus țăranilor folosirea “grâului despicat al faraonilor”, ceea ce a dus la înjumătățirea cantităților recoltate. Agricultura sovietică, déjà grav afectată de colectivizările forțate, a primit astfel lovitura decisivă din care nu și-a mai revenit niciodată. În timpul acesta, Lîsenko i-a eliminat din Academie pe biologii adevărați, mulți fiind deportați și chiar împușcați. Nikolai Vavilov, un mare savant – genetician, botanist și biolog – a fost arestat, torturat și condamnat la moarte; a murit în lagăr.

Recent, Erik Ullenhag, ministrul suedez al integrării, a declarat la televiziunea suedeză: „Știm cu toții că diferitele rase umane nu există”! Fără să-i acuze de „deviaționism fascist” pe oamenii de știință care susțin altceva, Erik Ullenhag -Lîsenko și-a continuat argumentația în sprijinul teoriei inexistenței raselor: „Noi știm deasemenea că fundamentele rasismului se bazează pe credința în existența unor rase diferite una de alta, și că apartenența la o rasă autorizează anumite comportamente care induc ideea ca anumite rase ar fi superioare altora”.

Observând că „dupa cum se știe”, expresia favorită a lui Stalin, a pătruns și în vocabularul liberalului suedez, trebuie să precizez că intervenția televizată a ministrului s-a datorat faptului că guvernul din care face parte a hotărât să suprime din legislația națională toate referințele la rasă, pe motiv că această vocabulă nu este decât o invenție socială! Aș vrea să remarc că „ingineria socială” implementată de suedezi, și nu numai, nu este același lucru cu „invenția socială”. Dacă prima este un lucru absolut necesar pentru crearea „omului nou”, superior celui vechi (îmi cer scuze pentru noțiunea rasistă, deși termenul nu-mi aparține) a doua reprezintă, dupa cum se știe, ceva deosebit de grav.

Conceptul de „rasă” face parte din cel puțin 20 de legi suedeze, așa că guvernul suedez este preocupat de modificarea lor, cum s-a întâmplat de altfel și în Austria, Finlanda sau Franța.

Devenita politică de stat în Suedia, „dispariția raselor” nu va transforma de la sine varza în conopidă, ci albul în negru și negrul în alb. Sau, mai bine spus, le va desființa pe amândouă!

Oricum ar fi, savanții suedezi nu și-au exprimat încă opinia, și asta pentru că ori s-au apucat să facă noi cercetări, ori le este frică să nu încalce preceptele ideologice ale Corectitudinii Politice. Contează mai puțin, din moment ce un suedez cu notorietate publică și-a ridicat deja vocea, vorbind și pentru ei, contra inițiativei guvernamentale: este vorba de domnul Kitimbwa Sabuni, purtătorul de cuvânt al Asociaței Naționale Afro-Suedeze. Da, în Suedia există și așa ceva! Și da, domnul Kitimbwa Sabuni a vorbit nu din dragoste pentru adevărul științific, ci din dragoste de sine și interes personal.

Kitimbwa-Sabuni

Cunoscut luptător împotriva rasismului în general, si al celui suedez în special, domnul Kitimbwa Sabuni se vede pus în situația de a rămâne fără „obiectul muncii”. Revoltat, el a declarat presei: „Cum putem lupta împotriva rasismului în cazul în care conceptul de rasă nu mai există? Rasismul va dispărea, de fapt, de pe ordinea de zi. Guvernul se pierde într-o fantezie care este mai mult decât atât, ea interferează cu munca serioasă (pe care noi o efectuăm) împotriva derivelor rasismului.”

Daca doctrina „rasa nu există” va deveni oficială, Kitimbwa Sabuni și ceilalți activiști și militanți se vor afla exact în situația colhoznicilor ruși care semănau, potrivit doctrinei, „ grâul faraonilor”: vor muri de foame! Din fericire pentru ei doar la figurat, Suedia având un puternic sistem de protecție socială.

http://www.thelocal.se/20140731/race-to-be-scrapped-from-swedish-legislation

Revoltător, într-adevăr, dacă ținem cont că în Suedia masturbarea în public este permisă, asta în timp ce „lupta contra rasismului” ar putea fi interzisă. Și asta pentru că, dacă rasa nu  mai există, atunci infracțiunea penală de incitare la ură rasială trebuie să dispară odată cu ea. Numai într-o țară condusă de tâmpiți poate fi condamnat penal un individ pentru că a incitat la ura împotriva a ceva ce nu există! Există însă o astfel de țară: Franța! Acolo, deși cuvântul „rasă” a fost șters din toată legislația, condamnările pentru incitare la ură rasială continuă! Albii trebuiesc pedepsiți chiar și atunci când, din punct de vedere legal, nu mai sunt albi! Negrii nu, cu toate că nu mai sunt negri nici ei, pentru ca sunt încă minoritari și minoritățile în Franța, ca și în alte părți, nu sunt discriminate, așa că nu li se aplică legea.

„Rasismul este natural – și nu antirasismul” scria evreul tunisiano-francez Albert Memmi, și tot el adăuga „anti-rasismul nu poate fi decât efectul unei cuceriri îndelungi și dificile, veșnic amenințate, ca orice achiziție culturală”.

Asta pentru că, din cele mai vechi timpuri și peste tot, natura umană a reacționat diferit față de cei veniți din alte comunități, care arătau diferit și care vorbeau o limbă diferită. A făcut-o de cele mai multe ori, manifestându-și teama, suspiciunea și chiar disprețul față de ceilalți, față de străini. Comportamentul ăsta nu este o opțiune rațională, este un dat antropologic. S-a observat însă că el nu este compatibil cu dialectica naturii în versiunea „materialismul dialectic”, în vigoare azi, așa că se iau măsuri. Ultima și cea mai importantă: desființarea raselor! Dacă unii au interzis genele, de ce n-ar avea voie alții să interzică rasele? Astfel, de la sine, secara devine grâu, pinul devine brad, varza conopidă, iar albul devine negru și invers!

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: