Hamas își bate cu bâta “scutul uman”

HumanShields

https://www.facebook.com/photo.php?v=666405326783486

Aceste imagini au fost turnate și difuzate de o televiziune germană. Nici un canal de televiziune francez n-a acceptat să le difuzeze. Stânga franceză si “Al- Jazeer-ele” din Hexagon nu își “informează”, ci își “condiționează” publicul, care a devenit fără să știe, în timp, “subiectul” unui experiment reușit.

Imaginile șocante îi prezintă pe membrii Hamas-ului așa cum sunt ei în realitate: niște brute fanatizate care acționează contra intereselor propriului popor. În Gaza, bătaia cu bâta este cel mai bun mijloc de a-i transforma pe supuși, fără voia lor, în martiri. Asta spre fericirea Organizației Națiunilor Unite, a organizațiilor pentru apărarea drepturilor omului (!) și, în general, a tuturor idioților utili din lumea civilizată, care au slujit de-a lungul timpului interesele lui Stalin, Mao, Castro, Pol Pot și a altor criminali în masă. Acum a venit și rândul teroriștilor Hamas să fie slujiți și protejați. Este încă o dovadă că Stânga internațională a fost mereu aliata celor care propovăduiesc “democrația bâtei”.

Da, cu ajutorul bâtei, civilii palestinieni sunt impiedicați să fugă de bombardamentele israeliene ce vizează depozitele de rachete, tunelurile și obiectivele Hamas. “Scutul uman”, condamnat de legislația internațională, este recunoscut în schimb de ONU! Nu are nici o importanță că teroriștii ies din case având un copil mic sub un braț, în timp ce în cealaltă mână au un kalașnikov cu care trag. Nu are nici o importanță că unii dintre palestinienii s-au săturat s-o facă pe “scutul”. Nu are nici o importanță că sunt bătuți cu bâta de cei care se ascund în spatele lui. Important este ca “democrația bâtei” să supraviețuiască!

La sfârșitul filmului video, o femeie palestiniană le strigă călăilor: “Sunteți mai răi decât evreii. Nu încetați să vorbiți despre evrei, dar voi sunteți mai răi. Uitați-vă la ce ne faceți!”

Strigătul palestinienei nu este auzit însă de principalii vinovați: cei care, din studiourile televiziunilor, fac jocul Hamas-ului.

 

https://www.facebook.com/photo.php?v=666405326783486

 

 

 

Reclame

3 comentarii

  1. Din nefericire asta este realitatea.

  2. liviuta · · Răspunde

    Am accesat link-ul, dar vad ca a disparut imaginea/inregistrarea.
    O puteti identifica pe alt site?

    1. Imi pare rau, nu stiu ce s-a intamplat. Am sa caut si daca o gasesc, va anunt.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: