La excizări, Marea Britanie și Suedia bat Califatul

20circ600.1

În cadrul unei videoconferințe organizate la Geneva, doamna Jaqueline Badcock (numărul 2 al ONU în Irak) a anunțat că Statul Islamic a ordonat printr-o fatwa, ca toate femeile (între 11 și 46 de ani) din Irak sa fie excizate. Pentru cei care n-au aflat încă, “excizarea” nu reprezintă, așa cum s-ar crede, doar mutilarea organelor genitale feminine, ci o tradiție a culturii musulmane și religiei islamice; cel puțin așa ne învață filozofia Multiculturalismului.

Excizarea, care poate fi parțială sau totală, este practicată în lumea musulmană, și la unele triburi africane, din cele mai vechi timpuri, și dacă în anumite țări ea este efectuată numai în zone izolate din mediul rural, în altele această tradiție culturală este foarte răspândită. Ea este aplicată asupra fetițelor încă de la o vârstă foarte fragedă și în acest scop, îmi cer scuze pentru brutalitatea scenei, se folosește de obicei cuțitul sau, atunci când el lipsește, o lamă de ras sau un ciob de sticlă.

Pentru că informația făcută publică de doamna Badcock este “hard”, radioul public american NPR s-a grăbit să o verifice. Prin urmare, l-a contactat telefonic pe un purtător de cuvânt al Califatului Islamic. Aflat la Mossul, acesta a dezmințit știrea. Dacă nu au implementat încă în societatea irakiană “excizarea”, oamenii califului Abu Bakr Al-Baghdadi au făcut totuși primele lapidări. Astfel, două femei au fost ucise cu pietre – una în capitala Califatului, la Raqaa, cealaltă la Mossul – fiind acuzate că au încălcat legea sfântă, Șharia. In teritoriul ocupat de ISIS, tribunalele religioase au început să funcționeze și să pedepsească, potrivit preceptelor, orice încălcare a Coranului.

http://www.lemonde.fr/proche-orient/article/2014/07/24/irak-les-djihadistes-ordonnent-des-mutilations-genitales-sur-les-femmes_4462359_3218.html

Cu riscul de a fi acuzat de simpatie față de jihadiștii irakieni și Califat, am să atenționez totuși că ONU nu este echidistant, acuzându-i fără probe pe aceștia, în timp ce trece sub tăcere faptul că “excizarea”  a devenit, sau e pe cale să devină, endemică în alte țări musulmane.

Astfel, in Marea Britanie, ea este practicată cu succes de ani de zile, deși încă din 1985 o fatwa a declarat ilegală “mutilarea organelor genitale feminine”. Cu toate acestea, populațiile originare din Cornul Africii – stabilite pe teritoriul de peste Canalul Mânecii – își arată respectul față de această veche tradiție . Până acum au făcut cunoștință cu ea circa 170000 de femei, în timp ce 65000 de fete sub 13 ani sunt pe cale să o facă. Deși Marea Britanie nu este încă un Califat, “băieții în negru” de la Raqaa și Mossul ar trebui să fie un pic mai modești, iar ONU mai atentă. Asta așa, ca să nu pomenesc de cele 85 de tribunale Șharia care funcționează legal pe teritoriul insular! Dacă se dovedește că Statul Islamic condus de Al-Baghdadi are 85 de tribunale religioase, trec la islam! Rule, Britannia!

http://www.lefigaro.fr/flash-actu/2014/07/03/97001-20140703FILWWW00432-l-excision-scandale-national-au-royaume-uni.php

VxA9nTi

Și Somalia suedeză, cea cu capitala la Stockholm, stă mai bine decât amărâții ăia discriminați de ONU – și mai are tupeul organizatia asta să-i acuze pe alții de apartheid! Numai la Norrköping, într-o singură școală, serviciile sociale au descoperit 60 de cazuri de excizare: 30 într-o singură clasă; în Suedia excizarea devine treptat o tradiție în mediul urban! Autoritățile au observat că 28 dintre eleve suferiseră o infibulație, cea mai extremă formă de excizare! Nu mai explic, cei curioși n-au decât să afle singuri despre ce este vorba. Celelalte municipalități suedeze au cerut celor din Norrköping să le împărtășească din experiența acumulată în domeniu. Reprezentanții Califatului n-au contactat încă guvernul suedez.

http://www.nt.se/nyheter/norrkoping/allt-fler-konsstympade-flickor-upptacks-9908656.aspx

Prin urmare, deceniile de multiculturalism și corectitudine politică au adus Marea Britanie și Suedia în situația Yemenului, Afganistanului și a Somaliei. Consider acest lucru un salt civilizațional uriaș!

Un lucru trebuie însă să-l recunosc: Marea Britanie și Suedia, comparate cu Califatul, sunt sub orice critică la capitolul lapidări.

 

 

Anunțuri

4 comentarii

    1. Din nefericire aceasta este realitatea.

  1. liviuta · · Răspunde

    Totusi, de ce nu mai publicati pe ILD?
    Sper ca nu a avut loc vreo cearta.

    1. Va multumesc pentru vizita in „noua casa”! Nu, nu a avut loc nici o cearta, este vorba doar de „descentralizare” 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: