Zborul MH 17 – Cazacii de la Cernuhino și-au făcut datoria!

646x404

Pe 29 iunie, separatiștii din “Republica Donetsk” își anunțau Patria Mamă că au ocupat o bază militară a “fasciștilor” ucrainieni din regiunea Donetsk, și au preluat controlul asupra unei baterii de rachete sol-aer BUK. O baterie de rachete BUK este formată din două transportoare și un lansator. Un lansator BUK este de fapt un tanc care poartă 4 rachete antiaeriene, ce pot lovi ținte aflate la 25000 metri altitudine și o distanță de 44 kilometri față de locul lansarii. Vestea noii victorii dobândite de “luptătorii pentru libertate” conduși de ex-colonelul GRU, rusul Igor Strelkov – “ministrul apărării” al Republicii Donetsk – a fost făcută publică de media rusească.

 Pe 14 iulie, rebelii ruși au doborât, nu departe de frontiera ucrainiană cu Rusia, un avion militar de transport ucrainian de tip An-26, ce zbura la 6500 de metri altitudine. Rebelii mai doborâseră un An-26 (45 de militari ucrainieni și-au pierdut atunci viața) și câteva elicoptere militare ucrainiene ce zburau la joasă altitudine, dar folosiseră rachete sol-aer portabile tip man-pads, ce pot lovi ținte aflate la 4-5000 de metri. În cazul avionului ucrainian doborât pe 14 iulie, altitudinea la care zbura îl făcea invulnerabil la loviturile rachetelor sol-aer obișnuite, nu însă și în fața unor vectori de tip BUK. Autoritățile de la Kiev au acuzat Rusia de doborârea avionului, dar cine își mai pierde vremea să asculte ce spune Kiev-ul, atunci când vorbește Moscova.

Pe 17 iulie, Boeing-ul 777-200ER al companiei Malaysia Airlines, având la bord 280 de călători și 15 membri ai echipajului, a decolat de pe aeroportul Schiphol din Amsterdam. Era ora 11.15. Potrivit unui responsabil al serviciului de control aerian ucrainian, echipajul n-a semnalat nici o problemă în zborul lui deasupra Ucrainei. La ora 13.15, contactul cu zborul MH 17 a fost pierdut. În scurt timp, pe Vkontakte (Facebook-ul rusesc), pe o pagină utilizată de separatiști, “ministrul” Igor Strelkov anunța triumfător doborârea de către forțele aflate sub comanda sa, a unui Antonov 26 !?! El scria în mesajul postat pe Vkontakte:

 “În raionul Torez (raion la granița cu Rusia n.a.) a fost doborât un An-26. El a căzut în apropierea minei Progres. Noi i-am prevenit: nu zburați pe cerul nostru.”

Tot pe 17 iulie, dar dimineața, “baieții lui Strelkov” doborâseră în aceeași zonă, un avion de vânătoare ucrainian Suhoi-25. Bateria de rachete BUK, capturată pe 29 iunie, “lucra” non-stop. Moscova a dezmințit orice amestec.

La câteva ore după prăbușirea avionului malaiezian, vice-președintele american Joe Biden a declarat: “Avionul a fost doborât, nu este un accident”. Agenția ucrainiană de presă Interfax anunța și ea că avionul a fost distrus de o rachetă sol-aer. Președintele ucrainian Petro Poroșhenko a declarat: “Vă atrag atenția că nu vorbim despre un accident sau despre un dezastru, ci despre un act terorist.”

Poroșhenko știa ce spune! Serviciile ucrainiene de informații erau déjà în posesia înregistrării convorbirilor dintre rusul Igor Bezler – conducătorul unui detașament de separatiști – și șeful coordonator de la Moscova, Vasilyi N. Gheranin (colonel în Serviciul de Informații al Armatei ruse – GRU). Autoritățile ucrainiene au făcut publice înregistrările în seara zile de 17 iulie.

Ascultându-le, se poate auzi foarte clar cum “cazacii antifasciști” își informează “Baza”:

“Numai ce au doborât un avion. A căzut lângă Enakievo / Deci cei de la postul Cernuhin l-au doborât. Cazacii de la Cernuhino / Avionul s-a prăbușit în regiunea minei Petropavlovska. Am găsit primul mort, e civil / Mai pe scurt, la sigur e avion de pasageri. Acolo sunt bucăți din interior, fotolii, cadavre / Ceva armament este?  Absolut nimic, lucruri personale, echipament medical, prosoape, hârtie igienică. Documente sunt? Da, ale unui student indonezian, de la universitatea Thompson. /  La televizor transmit? Parcă se anunța despre AN-26, un cargo ucrainean, pe care spun că scrie ”Cursă malaieziană”. Ce căuta el pe teritoriul Ucrainei? Înseamnă că aducea spioni. Pentru ce să zboare pe aici- urmează o înjurătură n.a.- nu știu că este război?”

https://www.youtube.com/watch?v=VnuHxAR01Jo&feature=youtu.be

Pe 3 iulie, președintele Vladimir Putin și-a oficializat o idée mai veche – pe care a pus-o în aplicare “pe teren” încă din 2008 – și anume dorința de a da o formă legală luptei împotriva ideologiei naziste. El a spus: ”Consider oportună inițiativa de a creea un cadru juridic pentru a lupta contra renașterii ideologiei naziste și a glorificărilor criminalilor naziști”.

Pentru un adevărat om de stânga, naziști sau fasciști sunt toți cei care nu gândesc asemenea lui. Este o datorie de onoare să lupte contra lor, și asta potrivit sănătosului principiu: mai întâi antifascist și după aia om. Pentru conducătorii de la Kremlin, și asta încă din timpul lui Stalin, naziști sau fasciști sunt toți cei care nu urmează disciplinați linia trasată de Moscova. Prin urmare, dacă este cazul, ei trebuiesc atentionați cu severitate și, dacă persistă în greșeală, pedepsiți drastic. Așadar, nu totalitarismul imperialist rus, aflat din nou în plină expansiune, constituie pericolul actual, ci ideologia propovăduită de cel care a murit acum 70 de ani, îngropat sub ruinele bârlogului său din Berlin. Nu apologia lui “Marx cel veșnic cool” și sanctificarea lui Tătuca Stalin, în Rusia de azi, sperie global somnul oamenilor de bine, ci glorificarea cotidiană a lui Hitler și Mussolini. Putin știe mai bine decât oricine cum sa-l întoarcă, și să arate “adevărul” așa cum este…în fundul gol.

Au învățat lecția pe pielea lor, întâi “fasciștii” din Georgia – după Afganistan, prima țară care a avut “plăcerea” să întindă covorul roșu sub șenilele tancurilor rusești – apoi “fascistul” Lech Kaczynski și “gașca” ce-l înconjura, adică elita Poloniei. S-au prăbușit cu avionul la Smolensk. Au murit toți. Curios, în momentul prăbușirii avionului polonez lângă aeroportul din Smolensk, acolo nu se aflau nici reprezentanții oficiali ai “gazdelor” ruse, și nici obișnuita coloană de mașini care urma să-i preia pe oaspeții polonezi. N-au făcut deplasarea la aeroport. Se știa că morții nu mai au nevoie de protocol.

A venit, apoi, rândul “fasciștilor” de la Kiev să plătească. A fost întâi Crimea și după aceea a urmat estul Ucrainei. Între două lupte duse pe frontul antinazist, Putin a binevoit să onoreze invitațiile gazdelor franceze, în Normandia, și a celor austriece, la Viena. Cancelariile occidentale le-au atras atenția ucrainienilor să nu folosească “forța excesivă” față de “protestatarii” îmbrăcați în uniforme leopard și înarmați cu kalașnikoave și lansatoare de rachete “manpads” și BUK.

 gosu263

Acum au plătit cu viața 295 de oameni nevinovați aflați la bordul “zborului MH 17”. Cazacii de la Cernuhino și-au făcut datoria. Moscova a transmis condoleanțe guvernului și poporului malaiezian, și a oferit guvernului ucrainian sprijin pentru salvarea eventualilor supraviețuitori! Războiul declanșat de Moscova împotriva răspândirii ideologiei naziste continuă.

 

 

 

 

 

 

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: