Câștigi războiul trimițându-ți femeile și copiii la moarte

perte-civile-hamas

În week-end-ul trecut, suniții francezi au ieșit pe străzi pentru a-și arăta sprijinul față de Hamas și glorioșii jihadiști palestinieni. La Paris, Lyon, Marsilia, Strasbourg, Toulouse și Lille, zeci de mii de tineri, care n-au apucat încă să plece la jihad în Siria, au fluturat steagurile “franceze” (marocane, tunisiene, algeriene și palestiniene) în timp ce-și strigau mânia contra armatei israeliene ce bombardează bazele de lansare a rachetelor din Gaza.

Tinerii francezi au scandat: “Suntem cu toții palestinieni” și “Israel asasin”. Ei au cerut stoparea bombardamentelor israeliene, și au calificat reacția Israelului la atacurile cu rachete ale Hamasului ca fiind: “disproporționată”. La Paris, ajunși în Piața Bastiliei, cei 30000 de franco-palestinienii au cerut Israelului să nu mai omoare femei și copii, în locul responsabililor Hamas. A fost un moment emoționant: mii de marocani, algerieni, tunisieni și palestinieni, veniți în Piața Bastiliei parcă pentru a cuceri Bastilia din nou. Pentru că Bastilia nu mai era la locul ei, tinerii suniți francezi s-au mulțumit să atace cu sticle incendiare sinagoga pariziană de la Roquette. Anne Hidalgo, primarul Parisului, a felicitat forțele de ordine pentru profesionalismul lor: doar patru evrei, din cei 150 aflați înăuntru, au fost răniți grav.

Și în timpul protestelor, și după, Hamas a continuat să-și lanseze rachetele asupra civililor israelieni. Asta nu pentru că protestatarii francezi au uitat să le ceară și teroriștilor islamiști încetarea focului, ci pentru că, așa cum declară purtătorul de cuvânt al Hamas, “toți civilii israelieni sunt ținte legitime”. Și nu-l acuză nimeni, din moment ce evreii au fost două mii de ani așa.

Azi, la Paris, o parte a stângii franceze (Partidul Comunist, Frontul de Stânga, Uniunea Națională a Studenților, Mișcarea contra rasismului și pentru prietenie între popoare) organizează o manifestație de amploare pro Hamas și sprijinirea  “luptei poporului palestinian”.

În timpul acesta, Hamas face ce știe mai bine: război cu Israelul! Prin urmare, repetă ce a făcut în 2006, 2008, 2012, și acum, în 2014. Și acum, ca și atunci, a atacat fără să fie provocat. Și acum, ca și atunci, știe că va pierde războiul în plan militar, dar asta nu contează: îl va câștiga în plan politic, cu prețul vieții a câtorva sute de civili palestinieni nevinovați. Strategia este să păstreze ce a câștigat: simpatia și sprijinul politic și finaciar al stângii mondiale, al “comunității internaționale”. În ochii acesteia, Hamas-ul nu este ceea ce este, adică o grupare de teroriști islamiști, ci unul dintre reprezentanții de marcă ai “oprimatului popor palestinian”. Strategia s-a dovedit câștigătoare, “tunurile media” sunt din nou îndreptate contra “agresorului israelian”, așa că nu mai contează că două milioane dintre cetățenii israelieni sunt arabi palestinieni, și își aleg liberi parlamentarii în Knesset, în timp ce trăiesc liberi în singura democrație din Orientul Mijlociu.

Nu mai contează nici că Beniamin Netanyahu a acceptat compromisul de încetare a focului, propus de Abdel-Fattah Al-Sisi, în timp ce Hamas l-a respins continuîndu-și tirul de rachete asupra Israelului. Nu a tras decât 1000 de rachete și mai are, conform informațiilor deținute de armata israeliană, încă 9000! Sunt rachete cu rază medie de acțiune, livrate Hamas-ului de Republica Islamică Iran, ce pot atinge orice punct de pe teritoriul israelian.

Pe 13 iulie, Sami Abu Zuhri – purtătorul de cuvânt al Hamas – a declarat la Al-Aqsa TV: “Nu ne ducem poporul la distrugere. Noi îl ducem la moarte”! El a precizat, cu subiect și predicat, că Hamas nu va renunța să folosească “scuturile umane”. Exact ca în cazurile în care jefuitorii și hoții își foloseau bebelușii din brațe, când erau prinși, drept pavăza împotriva păgubiților.

http://www.youtube.com/watch?v=UNX70CmMXns

În condițiile acestea nu mai contează deloc măsurile de precauție luate de armata israeliană, care avertizează civilii palestinieni prin SMS, înaintea loviturilor aeriene, să părăsească imobilele în care se află lansatoarele de rachete. Mai mult, avioanele israeliene lansează asupra obiectivelor țintă mai întâi bombe asurzitoare – ce sunt inofensive – pentru ca civilii să părăsească zona. După cum o dovedesc însă imaginile filmate, civilii sunt trimiși înapoi pe acoperișuri de “luptătorii pentru libertate” ai Hamas. Israel asasin! – vor striga azi în centrul Parisului, “progresiștii” francezi.

http://www.youtube.com/watch?v=3jHl0T_Tqsc

Și în timp ce mass-media occidentală, acoperită de burqa, își scrie reportajele numai cu mâna stângă, ignorând voit aceste realități, și repetând obsesiv expresia “reacție disproporționată”, televiziunea egipteană îi acuză pe liderii Hamas de corupție și trai în lux, în timp ce-și trimit poporul la moarte! Dar nu mai contează: Hamas va pierde războiul desfășurat pe teren, dar va câștiga războiul politic. Își folosește iar arma secretă: scutul uman.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: